Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Tworzenie dokumentow pdf
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
marcio
WItam mam pytanie jak sie tworzy nowe prezentacje w formacie PDF mam adobe reader 7.0 ale jak daje file -> create Adobe pdf online to nie wiem zabardzo o chodzi mam sie zarejestrowac i bede mogl tworzyc takie dokumenty??

Pytam bo nigdy z tego nie korzystalem a mama potrzebuje.

P.S mam nadzieje ze odpowiedni dzial wybralem
Speedy
Do tworzenia pdf-ów najlepiej skorzystać z wirtualnej drukarki. Sprawdź bullzip pdf printer. Na google znajdziesz bez problemu.
marcio
Ehh dzieki ale nie mam zbytnio pojecia jak mam to uzyc tongue.gif tzn chce tylko dac na pdf'a 3 fotki i maly opis.
kwiateusz
tworzysz dokument w doiwolnym edytorze tekstu/graficznym i czymkolwiek co ma opcje drukowania, bierzesz plik->drukuj i jako drukarke wybierasz ta wirtualną od pdf :] i ona zapisuje Ci Twoje wypociny w pdfie
bogdan89
jeśli masz office 2007, to możesz sobie ściągnąć taką wtyczkę, która zapisuje prezentacje PowerPoint jako PDF.

http://www.microsoft.com/Downloads/details...;displaylang=pl
marcio
Hehe no wlasnie chodzi o to ze nie mam zadnych power pointow ani nic a w word pad chyba nie ma mozliwosci wklejania img tak samo w notepad++ prawda??

Moze jeszcze cos polecicie?

Tzn jakis edytor gdzie moge wrzucic img i zrobic podpis bo mam tylko viev'era z power point'a tongue.gif
Moli
W darmowym OpenOffice masz opcje eksportuj do PDF smile.gif Za darmo, bez zbędnej straty czasu smile.gif
marcio
Ok to dzis sciagne i zrobie co mam zrobic tongue.gif

Napewno jest darmowy ^^questionmark.gif
erix
A masz bana na wikipedię? tongue.gif
matixrr
Zawsze możesz zrobić w paincie przy w/w wirtualnej drukarce biggrin.gif
marcio
No mam bana na 2 tygodnie tongue.gif

Nom w paincie ewentualnie ale jak juz bym byl pijany tongue.gif
Moli
Ale po co bawić się z paintem i jakimiś wirtualnymi drukarkami czy czymś. Jest darmowy openoffice (tak, na 100% darmowy biggrin.gif a nawet opensources biggrin.gif). Stworzyłem w nim wiele pdfów i nigdy nie było jakiegoś problemu smile.gif
erix
O, obudził się. biggrin.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.