Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Firefox 3.5
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
batman
Zaczynają pojawiać się informacje (gazeta.pl, webhosting.pl), że jest już dostępna finalna wersja przeglądarki Firefox 3.5.
Na razie można ją pobrać tylko z FTP - ftp://ftp.mozilla.org/pub/firefox/releases/3.5/win32/pl/
Cysiaczek
eee mogłeś newsa napisać smile.gif
erix
Ja sobie poczekam, aż wyjdzie 3.5.1 [;
batman
Cytat(Cysiaczek @ 30.06.2009, 12:03:55 ) *
eee mogłeś newsa napisać smile.gif
Nie chciałem pisać newsa, ponieważ nie testowałem jeszcze tej przeglądarki (nawet beta i RC i nie testowałem), a nie chcę powielać informacji, które można znaleźć wszędzie.
Poza tym zostawiam pisanie newsów lepszym winksmiley.jpg

P.S.
Jak wyjdzie php 5.3 (podobno dzisiaj), to się bardziej wysilę winksmiley.jpg
Spawnm
hmm dodali [+] do otwierania nowych kart na co liczyłem smile.gif
kamil4u
Dodali też kilka nowych funkcji JS np. tą querySelectorAll ( https://developer.mozilla.org/En/DOM/Docume...uerySelectorAll ), co się przyda nieumiejącym nawigować po DOM smile.gif (zostawmy biblioteki..) - ogólnie gdzieś za pół roku spokojnie można będzie jej używać - IE8(ma), a inne już ją wprowadzają tongue.gif
webber
Z wszystkimi dodatkami które mam i 7 kartami zżera mi 120 mb ramu, poprzednik czyli 3.0.11 zżerał do 600... jest dobrze smile.gif

Po za tym, to chyba jeszcze nie taka "finalna", to RC chyba nie? winksmiley.jpg
sowiq
Nie polecam instalacji 3.5 osobom z dużą ilością zainstalowanych wtyczek - 80% z nich jeszcze nie ma kompatybilnej wersji.
sztosz
Nightly Tester Tools zrobi ci każde rozszerzenie możliwym do odpalenia pod 3.5, mi wszystkie których używałem z 3.0 działają pod 3.5 a trochę tego mam. Wtyczki w ogóle nie mają chyba tego problemu bo działały mi wszystkie zaraz po updacie 3.0 -> 3.5 RC.
batman
Cytat(webber @ 30.06.2009, 12:23:46 ) *
Po za tym, to chyba jeszcze nie taka "finalna", to RC chyba nie? winksmiley.jpg
Nie. To jest wersja finalna.

Zastanawiają mnie tylko dwie rzeczy. Kiedy pojawi się oficjalne info oraz jak szybko padną serwery po opublikowaniu tej informacji smile.gif
erix
Cytat
Kiedy pojawi się oficjalne info

Pewnie wtedy, jak instalka trafi na wszystkie mirrory + większość katalogów a'la Softpedia/Tucows.

Cytat
oraz jak szybko padną serwery po opublikowaniu tej informacji

Wytrzymały akcję pobierania Firefoxa, to myślę że prędko nie padną.
matixrr
Cytat(Spawnm @ 30.06.2009, 12:17:48 ) *

W 3.0.11 nie wiem czy to było od razu czy to mam dzięki Tab Mix Plus ale jest smile.gif
Spawnm
nie było od razu winksmiley.jpg
nmts
Cytat(Spawnm @ 30.06.2009, 12:17:48 ) *

Widok -> Paski Narzędzi -> Dostosuj -> Nowa karta ?
Jeśli masz na myśli co innego to sorry, a jeśli to samo to fakt - dodali dla leniwych. winksmiley.jpg
kwiateusz
ta stabilna to jest rc3 ze zmiana nazwy tongue.gif nawet data kompilacji sie zgadza

a co do czego to używam od beta 3 chyba wiec nawet nie powiem jakie tu sa rewelacje bo po prostu juz sie przyzwyczaiłem
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.