Akurat na ten temat wpadałem parę razy. Ponieważ aż tak się na PHP nie znam (tzn wolę gotowca) użyłem kodu zamieszczonego przez Setha (autora pierwszego postu) zamieszczonego parę postów niżej. I oczywiście nie działa, chodźbym ustawił timeout 30s (odpalałem przez terminal w Linuksie). Po 3h szukania doszedłem do wniosku, że albo nie umiem dobrze szukać, albo to zadanie jest niewykonywalne.
Bardziej myślałem o wysyłaniu wiadomości GG przez CGI (mam dostęp do katalogu /cgi-bin) ale zupełnie się w tym nie orientuję

Szukałem w google jakiejś bramki CGI (o PHP nie wspominając, nawet zdobyłem kody bramki ww2gg, kodu anakina nie testowałem, ale pewnie nie zadziała, zerkałem na komentarze). No niestety, ale obcych języków nie znam tak dobrze aby móc szperać w Google w ENG więc zostaly mi polskie strony, gdzie takiego czegoś NIE MA (lub nie umiem znaleść

)
Byłbym naprawdę BARDZO wdzięczny za pomoc w wysyłaniu wiadomości na gadu (lub chociaż jabber, ale wolę gg bo więcej osób to ma...). Dodam że nie jestem żadnym spamerem - potrzebuję moduł dla swojej strony informujący adminów/userów o pewnych wydarzeniach.
Z góry dziękuję za pomoc, aso.