Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Opinie o firmie 3e.pl
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
magra
Witam
Czy zna ktoś firmę 3e.pl? Głównie chodzi mi o perspektywę pracownika. Czy ktoś tam pracował/pracuje, czy jest(był) zadowolony, czy nie, itp.
pozdrawiam
mike
Ja miałem styczność (nie jako pracownik) ale jako, że nie widzę zalogowanego nikogo o nicku ~3e.pl to nic nie napiszę.
O nieobecnych źle się nie mówi tongue.gif
Kocurro
Znam szefa łódzkiego oddziału - wspaniały człowiek, bardzo wyrozumiały i pomocny. Warunki pracy wydają się dość przyjemne. Nieco ponad rok temu przyjęli mnie do pracy jednak nie przyjąłem z przyczyn osobistych - na okres próbny proponowali bardzo dobre wynagrodzenie większe niż większość wynagrodzeń pisanych w ogłoszeniach na tym forum, do tego prywatne ubezpieczenie zdrowotne oraz premie od projektów. Projekty, które prowadzą są bardzo ciekawe.

Przy czym o firmie samej to piszę z perspektywy sprzed roku więc mogło się conieco pozmieniać. Ale ogólnie to bym polecił smile.gif
smf
Ja miałem styczność z tą firmą. Jak każda ma swoje plusy i minusy. Niemniej na twoim miejscu 5 razy bym się zastanowił i zapytał o wszystko na czym Ci zależy, bo potem pierwsze dni pracy mogą... hmm.. stłumić twój entuzjazm winksmiley.jpg. Co do opinii użytkownika kocurro, to uważam, że jest mocno przesadzona, szczególnie jeśli chodzi o kierownika tego oddziału.

Pozdro
Podróżnik
Zgadzam się z smf i i tak jak mike nie będę źle wypowiadać się o nieobecnych. Radzę tylko zastanowić się więcej niż 5 razy nad koncepcją serwisu i organizacją prac nad projektem w tej firmie.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.