Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: AdSense
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
Skie
Witam,
mam pytanie odnośnie programu AdSense, na które dość ciężko jest mi znaleźć odpowiedź - a może nieudolnie szukam?
Mianowicie:

Po pierwsze - jak wygląda sama współpraca z google? Muszę zawierać z nimi jakąś umowę jak długo będę z tego korzystał, czy czegoś takiego nie ma?

Po drugie - żeby mieć u siebie AdSense, muszę być pełnoletni, ale NIE jestem. To jeszcze nie taki problem, gdyż mogę "oficjalnie" podpisać na ojca - zgodził się to zrobić. Tylko że tutaj jest znowu problem, gdyż Google wymaga, by osoba która korzysta z AdSense była także właścicielem konta bankowego. Ojciec w tej chwili jest współwłaścicielem, z wiadomej przyczyny, ale gdy osiągnę 18-lat (za kilka miesięcy) to system bankowy wykreśli go z listy właścicieli i zostanę tylko ja. Tylko co na to Google gdy właściciel się "zmieni"? Czy może będę mógł jakoś to zmienić w swoim koncie dotyczącym AdSense u nich?

Mam nadzieję, że ubrałem to w słowa mniej więcej zrozumiale.
emtiej
po zarejestrowaniu i uzbieraniu 100$ możesz wypłacić pieniądze, ale przed tym musisz im wysłać jakieś pismo, albo oni ci coś przysyłają, w twoim koncie będzie wszystko pisało po PL, firma naturalnie uczciwa hehe nie ma złodziejstwa, a dane konta bankowego raczej musza być takie same jak w koncie adsensa...
Lord
Dawno było i nie pamiętam, ale chyba tak to było:

1) Wysyłają Ci PIN pocztą i należy go podać i tak weryfikują dane
2) CHYBA konto bankowe nie musi być właściciela konta adsense, weryfikacja przebiega na podstawie przelanej kwoty testowej i potem podajesz ile ci przelali i tak weryfikują konto bankowe.

ale mówię dawno było nie pamiętam winksmiley.jpg
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.