Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: KrakSpot - wybiera się ktoś z was?
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
Blame
Jestem ciekaw czy wybieracie się 28 stycznia na to spotkanie. Było by to dla mnie pierwsze spotkanie tego typu dlatego pytam. Czy ktoś z was był rok temu, jak było? Opłaca się w ogóle wybrać?
zwierzołak
A co to, jakiś spęd ćpunów ?
athabus
Cytat(zwierzołak @ 21.01.2010, 20:44:37 ) *

Dziwne u mnie google działa ;-)

Co do samego spotkania to bazując na doświadczeniach poznańskich powiem tak: warto pójść, ale jakbym miał przejechać połowę Polski to bym się zastanowił. Same prezentacje - cóż wszystko zależy od ludzi, którzy są na spotkaniu. Z reguły 1 z 4 jest fajna i coś wnosi a reszta to popychanie klopsika - jeżeli znasz temat to nie licz, że będziesz słuchał prezentacji z wypiekami na twarzy. Z drugiej strony czasami warto przejść się na takie spotkanie dla jednej czy dwóch rzeczy, które później Cię jakoś zainspirują czy chociaż skierują Twoje myślenie w pewne rejony.

Ogólnie na BarCamp w Poznaniu staram się wpadać co jakiś czas i nie uważam, żeby był to czas stracony, ale jeśli mam jakieś inne plany to raczej ich pod to nie naginam. W Krakowie na spotkaniu nigdy nie byłem więc nie wiem jak to tam wygląda, ale podejrzewam że podobnie.
piotrooo89
być może bede smile.gif
Blame
Cytat(zwierzołak @ 21.01.2010, 20:44:37 ) *

Dziękuję ci, z tę jakże wyczerpującą odpowiedź. Dałbym pomógł ale jak widzisz zepsuła mi się klawiatura i myszka.

Mam stosunkowo niedaleko, bo tylko 40min do Krakowa więc pewnie się wybiorę. Szczególnie, że mam ferie biggrin.gif
yasiek
Jako organizator - zapraszam! Spotkanie odbywa się znacznie częściej niż co rok - ostatnie było w październiku smile.gif na dniach powinna pojawić się agenda.

Btw - możecie także zerknąć na nasz nowy projekt, jeśli jeszcze nie mieliście okazji obejrzeć - KrakSpot.tv smile.gif
Blame
@yasiek Kiedy będzie się można spodziewać jakiegoś konkretnego planu co do prezentacji?
Ociu
Chyba się wybiorę :-)
Blame
@ ci którzy się wybierają: To może ustalimy jakiś znak rozpoznawczy tongue.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.