Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Czy było warto? (pomoc w ocenie "inwestycji")
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
Davidvia0
Witam. Wczoraj wieczorem ustawiłem sobie snipera na ebayu, na aukcję:
Myślicie, że była to dobra inwestycja?
Głównie spodobała mi się cena skryptu SocialEngine (gdyż mam zamiar stworzyć pewien ciekawy portal, o czym niedługo pewnie napiszę). Teraz inne pytanie, czy mógłbym sprzedać swoją (nabytą) licencję na któryś z tych skryptów? Za całość dałem 60,00 $. Z góry dziękuję za odpowiedź.
Mephistofeles
Uważasz, że na gotowcu stworzysz dobrą społeczność?
Davidvia0
Oczywiście, że nie będę się opierał całkowicie na gotowych rozwiązaniach. Ale zlecenie pisania skryptu od zera kosztowałoby mnie bardzo dużo, ale ja nie chcę tworzyć portalu klasy facebook-a lub nk.pl .. Przewiduję liczbę 20.000 do 25k użytkowników. Spolszczenie oraz dodatkowe moduły zlecę programiście.
Damiankossek
Dokładnie się nie przyglądałem temu co tam kupiłeś ale 60$ za taki skrypt to nie jest dużo, jednak podejrzewam że zaraz znowu zobaczysz te skrypty/skrypt w jeszcze niższej cenie tongue.gif 49,99$ na przecenie. No i sens takiego wydatku ? Ja bym nie myślał o stworzeniu takiego dużego serwisu na nieznanym mi skrypcie, w ogóle raczej nie myślałbym o jakimkolwiek serwisie `na gotowcu` ... Rozumiem blogi i tym podobne smile.gif Ale serwis ?
Moli
Cytat
Czy było warto?

Oczywiście, przepłaciłeś tylko jakieś 60$ smile.gif
Ytolziq
Nie warto biggrin.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.