Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Potrzebuej do pomocy przy tworzeniu portalu sprzedazy nieruchomości
Forum PHP.pl > Inne > Giełda ofert > Poszukuję
PL04
Witam, a więc poszukuję kogoś kto wspomógł by mnie przy tworzeniu portalu sprzedaży nieruchomości, współpraca polegała by na przedstawieniu przeze mnie wszystkich szczegółów, noi jakieś tam wspólne działania. Współpraca w zależności od tego jak pójdzie z tym bedzie trwała od około 1,5 tygodnia do 3. Osoba współpracująca musi przede wszystkim być cały czas ze mną w kontakcie, e-mail, skype, musi posiadać wiedzę na ten temat, noi trochę wolnego czasu. Pracowali byśmy dorywczo tylko tak wieczorami 2-3 godziny. Czekam na oferty cenowe. przemek2014@onet.eu, bądz gadu: 28989185 ( na gadu jestem zazwyczaj raz dziennie okolo 20 przez godzine). Aha dodam jeszcze nie chodzi mi o pisanie od podstaw skryptu, tylko o odpowiednią modyfikację. Skrypt zostanie najprawdopodobniej zakupiony po skonsultowaniu to z moim wspołpracownikiem. Wszystko jest do omównia. Czekam
darko
Zazwyczaj nie komentuję w tym dziale, ale mam dwa spostrzeżenia:
Cytat(PL04 @ 21.02.2011, 19:01:03 ) *
Skrypt zostanie najprawdopodobniej zakupiony po skonsultowaniu to z moim wspołpracownikiem.

Czyli najprawdopodobniej zostanie wypłacone wynagrodzenie za pomoc? Jak należy to interpretować?

Cytat(PL04 @ 21.02.2011, 19:01:03 ) *
Aha dodam jeszcze nie chodzi mi o pisanie od podstaw skryptu, tylko o odpowiednią modyfikację.

Nie wiadomo, co trudniejsze/gorsze.
PL04
Dlatego chce wszystko powiedziec co zamarzam, jakie plany i czego oczekuje. Wiadomo że za 20 min kiedy będę tłumaczył co chcę otrzymać nie będę płacił. 3 etapy do nawiązania współpracy
1) piszesz do mnie
2) ja przedstawiam Ci szczegóły na czym dokładnie ma polegać praca, Ty mówisz mi co o tym myślisz, przedstawiasz ofertę cenową
3) dochodzimy do porozumienia albo nie

proste.
Pozdrawiam
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.