Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Chat z tworcami Internet Explorer
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
Seth
Ze strony
http://www.microsoft.com/windowsxp/expertz...ts/default.mspx
bedzie mozna sie dostac do chatu (8 lipiec 04 - 19:00) z tworcami IE... ciekaw jestem czym nas zaskocza i ile wazeliny uzyja ? tongue.gif
wassago
moderatorzy chatu nie pozwola Ci nawet uzyc slowa "bug", "mozilla", "alternative", "better" laugh.gif
GrayHat
swoja droga bedzie to napewno ciekawe winksmiley.jpg
przed kwila kcialem wejsc na tego chata uzywajac mozilli i sie pokazalo okienko zebym cos tam do niej doinstalowal winksmiley.jpg
microsoft zrobil plug-in do mozilli biggrin.gif brafo guys winksmiley.jpg
ofcoz nie instalowalem...
Paul
To jest po to, ze by zwolennicy alternatywnych rozwiazan sie tam nie pchali tongue.gif

PS. Ciekawe czy ten plugin dalo by sie odpalic na linuxie... Cos watpie... Moze wine'em ale nie znam sie na tym wiec nic nie mowie smile.gif
Jabol
a są może gdzie logi z tego?
Paul
Ale to dopiero bedzie dzisiaj, w czwartek o 19.

PS. tu beda
Jabol
ups... hehe, nie wiem skąd mi się wzięło, że 8 jest po 9 winksmiley.jpg.
GrayHat
Cytat(Jabol @ 2004-07-08 10:12:25)
ups... hehe, nie wiem skąd mi się wzięło, że 8 jest po 9 winksmiley.jpg.

moze za dlugo kozystales z prodoktow MS?
Seth
A jednak nie moderowali wszystkiego winksmiley.jpg

Cytat
Guest_Dave_MS : Seth : Q: Is there any plan to rewrite IE and remowe ActiveX which is source of bugs ?A: Hi Seth, ActiveX often receives much criticism but I do not believe it is true that it is the source of bugs. In Windows XP SP2 we have done much to reduce the...
  Guest_Dave_MS : ...opportunity for inadvertantly installing software. It is true that a great many crash reports coming in to Microsoft are from 3rd party extensions to Internet Explore and in SP2 we have improved the mechnism to identify the culprits adn inform them...
  Guest_Dave_MS : ...so they can improve their software.

Cytat
Guest_John_MS : Seth : Q: Nowdays IE is integral part of Windows. Is this gona change in the Longhorn to increase security ?
  Guest_John_MS : A: IE will continue to be a component of Windows.  Making sure our customers are secure is a primary focus for this team.  I know for me personally it is part of what keeps me coming to work every day.
seaquest
Seth: hahaha lol
normalnie prawie nie pobeczalem sie ze smiechu biggrin.gif
brzuch mnie boli smile.gif i wcale nie mam biegunki hahaha
Seth
Po ich odpowiedziach mozna stwiedrdzic, ze to optymisci, dla ktorych bug to feature... dlatego cos nie sadze aby przyszlosc IE byla swietlana ;P biggrin.gif
Jabol
no co*... hiehe... Nie pomoderowali, ale w sumie nie odpowiedzieli na ani jedno pytanie (tzn. rozs*dnie nie odpowiedzieli)... Pad*y jakie* pytania o stosunek m$ do produkt*w jak oo, mozilla czy sam linux i GNU?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.