Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: The Bat 2.11 za grosze?
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
FiDO
Moze to zabrzmi jak reklama, ale gwarantuje ze nie mam z tego zlamanego grosza smile.gif

W kioskach w dniu wczorajszym pojawil sie KŚ Ekspert, w ktorym jest pelna wersja The Bat 2.11 PL z licencja komercyjna!!! Mozna wiec uzywac zarowno w pracy (trzeba miec fakture) jak i w domu. Drugi raz taka okazja moze sie nie powtorzyc, wiec radze sie pospieszyc smile.gif

Aha.. gazeta kosztuje 9,90
jbiz
siedzialem na the bat 1,5 roku do momentu az niechcaco odkrylem bug ktory mi rozwalil wszystkie wiadomosci. wole thunderbirda bo swietnie radzi sobie ze spamem i jest ladniejszy. no i za 0,00. winksmiley.jpg
Puciek
A mi to wyglada na temat typu "jak nabic posta i nie dostac warninga" tongue.gif
kszychu
@Puciek: to po kiego ch... dopisujesz jeszcze swój?!

Proponuję wykasować wszystkie posty poza pierwszym, który jest sticte informacyjny i zamknąć temat!
FiDO
No jasne Puciek... jak dla mnie licznik moge miec na minusie, naprawde mi to wisi... Chcialem dobrze, nie wszyscy musza o tym wiedziec, sam dowiedzialem sie z pewnego forum, wiec przekazalem informacje dalej, napewno znajdzie sie kilka osob zainteresowanych.

jbiz: Jak rozumiem, kod zrodlowy thunderbirda sprawdziles osobiscie co do linijki i nie ma on zadnych bugow?

kszychu: narazie zostawie, ale jak dalej pojdzie w "zla" strone to tak zrobie.
scanner
Cytat(Puciek @ 2004-07-08 13:43:15)
A mi to wyglada na temat typu "jak nabic posta i nie dostac warninga" tongue.gif

Oskarzasz FiDo o nabijanie postów?
Daruj sobie.

Ja od razu dokonam cięcia, żeby nie zleciała się forumowa śmietanka
Zamykam.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.