Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: najlepsze ppv i ppc
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
nmts
Chciałbym żeby w tym temacie osoby, które korzystały z reklam typu Pay Per View oraz Pay Per Click z własnego doświadczenia (choć nie koniecznie) zaopiniowały serwisy z których korzystały. Interesuje mnie coś pewnego/bezpiecznego, bez większych ograniczeń ze względu na lokalizacje ruchu (najlepiej w ogóle). Potrzebuje maksymalnie 4 źródła takich reklam dla zminimalizowania ryzyka, najlepiej coś w europie, zdecydowanie bardziej mi zależy na ppv, a o ppc myślę jak o dodatku.
acztery
to sprawdzałeś? http://www.adtaily.pl/ może do końca to czego szukasz ale... jest bardzo dobre.
nmts
Takie coś raczej odpada, potrzebuje reklam/reklamodawców do nowego projektu w związku z czym gdyby obliczyli mi popularność stawka by była pewnie malutka, dlatego potrzebuje stałej stawki, najlepiej przybliżonej dla trafficu z różnych krajów, ale wiem, że to chyba trudne, firma nie musi być z polski (w sumie to nawet wskazane patrząc na polskie stawki). Projekt będzie trudny we wstępnej fazie głównie właśnie ze względu na mały ruch, który będzie kluczowym elementem serwisu.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.