Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Dziwna sytuacja
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
Xerox
Chciałbym się dowiedzieć w jaki sposób zrobić aby nie wyświetlało mi się "Zostałeś wyrzucony z tego forum". Rozmawiałem o tym z adminami i wiem, że nie mam bana. Nie pomaga ani czyszczenie cookies, ani restart łączy, nawet przeinstalowałem system, co też nie pomogło.
ShadowD
1. Sprawa z Twoim pc
- Reinstal załatwił całość, więc odpada
2. Provider Twój
- Idź do kolegi obok i sprawdź czy u niego działa, jeśli nie masz nikogo zadzwoń do bok i pogadaj z nimi.
3. Administracja
- Jeśli mówią, że nie masz bana na ip ani hosta, to nic więcej nie zrobisz.

Więc jedyne co możesz to pkt. 2 skup się na razie na tym.
peter13135
użyj proxy wink.gif
Mefiuu
Mam identyczną sytuację z polskim forum Kohana. Najlepsze jest to, że zostałem zbanowany, mimo iż tam nigdy wcześniej nie byłem.

Pomaga proxy i wirtualna maszyna smile.gif
acztery
ktoś zbanował pulę adresów ip
!*!
Rotfl... Nie mógł się zalogować na forum, więc przeinstalował system specool.gif chyba wrzucę do na basha.
acztery
jak kupisz nowy komputer może coś pomoże biggrin.gif
qrooel
Bardzo możliwe, że ktoś zbanował pulę adresów, bardzo często zdarza się tak przy neostradzie. ;]
Xerox
Problem sam się rozwiązał, okazało się, że po prostu podczas banowania spam botów odnowił się mój stary ban, który zaraz został ponownie zdjęty. I system przeinstalowałem ze względu na dużą ilość brakujących plików systemowych. A internetu w Neo nie mam tongue.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.