Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Skrypt przesyłania plików
Forum PHP.pl > Inne > Giełda ofert > Poszukuję
Tim3k5
Witam,
Nie ukrywam, że jestem świeży w kwestii tworzenia skryptów php, ale bardzo mi zależy na konkretnym skrypcie. Otóż, chodzi mi o to by użytkownik zalogowany na stronie mógł wysyłać pliki na serwer do administratora strony. Zależy mi tutaj na czymś w stylu panelu gdzie jakaś osoba loguje się, może wysłać plik do administratora, a także widzi pliki, które administrator przesłał tej osobie, by mogła je pobrać na swój komputer. Ideę skryptu można porównać do serwisu zajmującego się udostępnianiem plików i pobieraniem, z tym, że odbywa się to między administratorem a osobami zarejestrowanymi. Jeżeli namieszałem trochę i mam lepiej wytłumaczyć o co mi dokładnie chodzi to napiszcie smile.gif

Dziękuję za pomoc.
Ilware
Ale chcesz żeby to ktoś wykonał, nakierował Cie jak to napisać ? Masz to napisanie w Zendzie, Symfony w pomieszanym Html'u z PHP i JS ?Określ dokładnie o co chodzi smile.gif
Tim3k5
Jeżeli ktoś miałby napisać mi taki kod to byłoby świetnie. To ma być całkiem oddzielna strona, nie powiązana z serwisem. Chodzi mi jedynie o panel administratora oraz użytkownika. Administrator widzi wszystkich zarejestrowanych użytkowników i może im wysłać plik oraz wiadomość. Użytkownik ma te same możliwości, tyle że jest to wysyłane tylko i wyłącznie do administratora. Nie chcę tu jakiś wodotrysków, ma być to przejrzyste i prosto napisane smile.gif
vee
Forum: Gielda ofert
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.