Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: umysły ścisłe a łysienie
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
wiewiorek
Naszła mnie taka smutna refleksja. Może mi się tylko wydaje, ale mam wrażenie, że u facetów studiujących (lub facetów którzy studia mają już za sobą) kierunki ścisłe jest ZDECYDOWANIE więcej osób łysiejących niż na/po kierunkach humanistycznych, ekonomicznych itp. Też to zauważyliście? Niestety mnie ten problem też dotyczy - gigantyczne zakola mimo młodego wieku. sad.gif sad.gif
strife
Ale temat hah biggrin.gif

Mnie włosów ubywa tylko jak mam jakiegoś wrednego buga, wtedy garściami lecą sleep.gif
Sephirus
Oj tak popieram i rozumiem w pełni przedmówcę - dodając do tego żądania klientów........... i pracodawcy....... haha.gif

Dodam też, że oprócz łysienia też zauważyłem wiekszę stężenie siwych włosów u tego typu specjalistów (może nie aż takie jak u finansowców ale zawsze) wink.gif
ActivePlayer
grunt to być otwartym i obserwować bacznie świat! gratuluje odkrycia zjawiska, dość zaskakujące;-)
cojack
zakola to od czego innego się robią wink.gif
strife
Cytat(cojack @ 7.02.2012, 16:12:45 ) *

Chyba wiem co masz na myśli, hah biggrin.gif
batman
Cytat(strife @ 7.02.2012, 16:27:52 ) *
Cytat(cojack @ 7.02.2012, 16:12:45 ) *

Od jedzenia prosto z wiadra? biggrin.gif
strife
Cytat(batman @ 7.02.2012, 16:53:24 ) *

Od jedzenia prosto z wiadra? biggrin.gif

Myślałem raczej o kobiecych udach biggrin.gif
batman
Cytat(strife @ 7.02.2012, 16:55:42 ) *

Wiem, wiem. Tak się tylko droczę smile.gif
strife
Cytat(batman @ 7.02.2012, 17:01:22 ) *
Wiem, wiem. Tak się tylko droczę smile.gif

Wiem, że wiesz. Ciekawy jestem czy wiedziałeś, że ja wiedziałem o tym że wiedziałeś, tak btw. biggrin.gif

A żeby nie robić offtopic'u to dodam, że nie uważam że z tymi włosami tak jest rzeczywiście. Przypomina mi się sytuacja ze studniów, siedziałem mniej więcej na środku w auli na wykładzie o czymś w ch interesującym, a jako że to był początek roku to patrzyłem sobie jak kto wygląda (szukałem atrakcyjnych dup na inf haha.gif), w każdym razie w pewnym momencie zobaczyłem, że pewien koleś który miał długie włosy siedzący obok "laski" miał je bardziej zadbane niż ona, hehe.
Damonsson
Cytat(strife @ 7.02.2012, 17:11:30 ) *
(szukałem atrakcyjnych dup na inf haha.gif)

Desperat haha.gif

Genetyka przede wszystkim, ja np mam sporo siwych, rzuca się w to w oczy od razu, przy moim wieku.
erix
Cytat
(szukałem atrakcyjnych dup na inf )

To jak przyjść do rzeźni na dyskurs filozoficzny... biggrin.gif
thek
@erix... Byś zobaczył niektóre laski u mnie na infie na dziennych, to byś oczu nie mógł oderwać wink.gif

A tak co do włosów to nie dziwota. Pomyśl... Siadasz przed kompem, dostajesz specyfikację od klienta/managera/szefa, czytasz, czytasz, po chwili łokcie na stół, głowa w ręce i pozycja: załamka+wtf?+ja pier... Ręce same się na skronie kładą dzień, w dzień wink.gif To wytrzeć kiedyś się tam gdzie są dłonie w końcu muszą... Nie uważasz?
strife
Cytat(thek @ 8.02.2012, 10:27:53 ) *
@erix... Byś zobaczył niektóre laski u mnie na infie na dziennych, to byś oczu nie mógł oderwać wink.gif

A tak co do włosów to nie dziwota. Pomyśl... Siadasz przed kompem, dostajesz specyfikację od klienta/managera/szefa, czytasz, czytasz, po chwili łokcie na stół, głowa w ręce i pozycja: załamka+wtf?+ja pier... Ręce same się na skronie kładą dzień, w dzień wink.gif To wytrzeć kiedyś się tam gdzie są dłonie w końcu muszą... Nie uważasz?

To wychodzi, że masz mało stresów w pracy skoro posiadasz takie bujne kłaki biggrin.gif (o ile zdjęcie / avatar to Ty smile.gif )
skowron-line
Cytat(strife @ 7.02.2012, 16:55:42 ) *

Jedzenia z pomiędzy kobiecych ud questionmark.gif Chyba lubisz owoce morza smile.gif

Edit: Ja mam zakola ze wyglądam jak myszka miki. Ale u mnie stres związany z kredytami i ich spłacaniem mi tego dostarcza albo ujmuje smile.gif
strife
Cytat(skowron-line @ 8.02.2012, 10:44:30 ) *
Jedzenia z pomiędzy kobiecych ud questionmark.gif Chyba lubisz owoce morza smile.gif

haha.gif
ktoosiu
To chyba przez to że ścisłowcy muszą trochę tej głowy używaćtongue.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.