Witam.
Poszukuję osoby która zna się i podejmie się "naprawy", "uruchomienia" panelu administracyjnego.
Opiszę poniżej problem.
Mam stronę napisaną w 2007 roku która stała na publiczntm serwerze. Do jakiegoś czasu działała dobrze, ale wraz z rozwojem zaczynała się mulić, a serwer nie wyrabiał i czasmi pojawiał się błąd typu 'brak połączenia z bazą danych" "brak odpowiedzi serwera" coś w tym stylu. Nie było to czeste ale denerwowało mnie.
Postanowiłem kupić serwer VPS.
Tak też zrobiłem.
Przeniosłem tam 3 stronę www które wcześniej były na tym publicznym serwerze.
Dwie strony działają po małej konfiguracji VPS-a bez problemu i szubkość ich wczytywania w porównaniu z poprzednim serwerem jest dużo szybsza.
Strona trzecia też działa i widać dużo krótsze czasy ładowania i brak problemów z połączeniem.
Jednak Panel admina się "posypał".
Strona działa.
Panel admina po zalogowaniu się wyświetla menu panelu admina. Jednak po kliknięciu w cokolwiek pojawia się biała strona.
Na czym polega zlecenie:
1. Reanimacja panelu admina.
Być może jest to kwestia drobnych zmian w kodzie. Nie znam się zatem osoba która się tego podejmie musi sama wycenić koszta swojej usługi.
Strona jest oparta na kodzie pisanym obiektowo (mam takie informacje) i podobno stało się tak że panel nie działa gdyż stary serwer działał na php4 a na nowym mam zainstalowany php5.
Dostałem taką informację od osoby która przenosiła i konfigurowała mi serwer VPS.
Czekam na oferty.
Proszę nie pisać w tym poście tylko na @.
t.ostrowskiwp@wp.pl