<?php $dbh=mysql_connect (\"localhost\", \"sylvia_produkty\", \"*Wybaczcie, tym razem nie zapodam passa*\") or die ('I cannot connect to the database because: ' . mysql_error()); switch ($_GET['cat']) { case zik: $tytul = \"Zmywacze i korektory\"; break; case tipsy: $tytul = \"Tipsy\"; break; case pilniki: $tytul = \"Pilniki\"; break; case gel: $tytul = \"Żele\"; break; case lampy: $tytul = \"Lampy\"; break; case hid: $tytul = \"Higiena i dezynfekcja\"; break; case inne: $tytul = \"Inne akcesoria\"; break; default: } echo \"<tr><td><a href=\"index.php?co=produkty&get=$rekord[0]\">$rekord[1]</a></td><td>$rekord[2]</td><td>$rekord[3]</td></tr>\"; } else: //jeśli nie ma kategorii Rodzaj: $rekord[7]<br> Gramatura: $rekord[2]<br> Cena: $rekord[3]<br> Opis: $rekord[4]<br> Uwagi: $rekord[5]<br> Inne: $rekord[6]<br>\"; else: //Nie ma produktu i kategorii - leci wszystko <tr><td>Nazwa produktu</td><td>Gramatura</td><td>Cena</td><td>Rodzaj</td></tr> \"; echo \"<tr><td><a href=\"index.php?co=produkty&get=$rekord[0]\">$rekord[1]</a></td><td>$rekord[2]</td><td>$rekord[3]</td><td>$rekord[7]</td></tr>\"; } endif; endif; ?>
I wywala mi taki błąd:
Cytat
Warning: mysql_fetch_array(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/sylvia/public_html/produkty.php on line 65
Co jest źle?