Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Czy w branży it naprawdę jest łatwo znaleźć robotę
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
shisui
Wchodzę na serwis olx.pl i w ogłoszeniach pracy jest wielka ilość wyświetleń ogłoszeń....
peter13135
Jest łatwo znaleźć.
Ale na olx nie szukałem pracy biggrin.gif
Comandeer
O, ładna szeptanka olx biggrin.gif
aras785
Cytat(Comandeer @ 5.06.2016, 16:53:18 ) *
O, ładna szeptanka olx biggrin.gif

amatorzy biggrin.gif
Pyton_000
A to oeliks potrzebuje jeszcze reklamy? Chyba że komuś postawili wymaganie zwiększenia oglądalności o 100% biggrin.gif
rafalrore
Jasne, że jest łatwo, tylko trzeba mieć odpowiednie umiejętności. Mój kolega, który naprawdę dużo wie na ten temat, poszedł na jedną rozmowę i od razu dostał pracę, do tej pory pracuje w tym miejscu, natomiast koleżanka, która niestety ma problemy ze zrozumieniem pewnych zagadnień i średnio radzi sobie na studiach, do tej pory nie może znaleźć płatnego stażu, już dwa razy się nie dostała (na wejściu często pisze się się test, lub robi jakiś testowy projekt.) Także jeśli tylko masz umiejętności to szukanie pracy w it nie powinno sprawić ci problemu wink.gif

polecam inne drogi, internetowe także, ale tak czy inaczej zanim się wyśle jakiekolwiek swoje dane trzeba się zastanowić i upewnić czy aby na pewno wysyłane są do faktycznego pracodawcy
Lion
Zawsze to jakiś kanał rekrutacji, ale jakoś do mnie nie przemawia. O wiele lepsze jest szukanie firmy po kryterium swoich zainteresowań, chyba że w ogóle nie obchodzi Cię po co istnieje to co kodzisz lub mieszkasz w tak małej mieścinie że nie należy wybrzydzać. Warto także obserwować firmy chwalące się swoimi dobrymi praktykami w wytwarzaniu kodu, które prowadzą bloga technicznego lub mają prezentacje na konferencjach.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.