Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Rozłączanie klawiatury Microsoft
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
aras785
Cześć.

Od dawien dawna mam problem z klawiaturą od Microsoftu.
Otóż co chwila się rozłącza z USB (słychać dźwięk) przez co nie zawsze coś skopiuje (ctrl+c), jak piszę co czasami kilka liter pierwzsych nie załapie... itd itd itd...
Gdy nie jest używana to po ok. 5 sekundach światełko (num lock) gaśnie.

Robiłem parę rzeczy z google ale to nic nie daje (np. http://answers.microsoft.com/pl-pl/windows...4-51ad7afaa5ec)
Posiadam win 8.1 (coś do 10 nie chce sie zaktualizowac).

Wiecie jak rozwiązać ten problem?

sazian
To pewnie z tego samego powodu dla którego na stronie do której link podałeś mam komunikat
Cytat
Nie można znaleźć wątku
Niestety ten wątek jest obecnie niedostępny.

nie żebym miał jakieś uprzedzenia do m$, ale ja bym tą klawiaturę przez okno wywalił tongue.gif
com
Może więcej szczegółowy co do tej klawiatury? stawiam na uszkodzony kabel tongue.gif
SHiP
Potwierdzam to co napisał com. Na 100% problem z kablem. Pewnie jest za długi.

A tak na serio. Próbowałeś zabrać klawiaturę do znajomego, lub podłączyć pod inny komputer? Może to wina sprzętowa i trzeba ją oddać na gwarancję/kupić nową.
kapslokk
Cytat
Na 100% problem z kablem. Pewnie jest za długi.

Nie te objawy. Z tego co pamiętam zbyt długie kable powodują co najwyżej lagi biggrin.gif
aras785
Cytat(trueblue @ 20.06.2016, 19:08:40 ) *

klawiatura identyczna haha.gif
com
SHiP Ja pisałem poważnie, ponieważ mam identyczny problem z myszką, ale tam poszedł właśnie kabel wink.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.