Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Programista/podróżnik
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
Artu123
Witam,
Mam 20 lat. Przygodę z programowaniem rozpocząłem w wieku 11 lat. Po skończeniu liceum założyłem własną firmę i postanowiłem zwiedzić cały świat. W związku z tym założyłem konto na instagramie, które możecie zobaczyć pod następującym linkiem:
https://www.instagram.com/artursulkowski/

Wszystkich gorąco zapraszam do oglądnięcia mojego konta i do spróbowania takiej formy pracy smile.gif
nospor
Cytat
i do spróbowania takiej formy pracy
Jak zachecasz do czegos to wypadaloby male co nieco napisac o tym czyms. Narazie procz faktu ze podrozujesz, to nic nie wiemy na temat Twojej formy pracy.
Pyton_000
Czyli co, pracujesz zdalnie i zarabiasz 50k miesięcznie? smile.gif
Artu123
Cytat(Pyton_000 @ 8.08.2016, 09:53:24 ) *
Czyli co, pracujesz zdalnie i zarabiasz 50k miesięcznie? smile.gif

Projektuje skórki ecommerce i sprzedaje je na themeforest smile.gif

https://themeforest.net/item/fastor-multipu...-theme/13611044
https://themeforest.net/item/logancee-premi...mplate/15402525

Moje dwa najlepsze szablony smile.gif
nospor
Jak to sie ma do bycia programistą i formą pracy, do której tak zachęcasz?

Z Twojego pierwszego postu odnioslem, widze mylne wrazenie, ze w zwiazku iz duzo podrozujesz to pracujesz w miejscach gdzie aktualnie jestes ale nie ze zdalnie tylko w biurze gdzie aktualnie jestes.
Czyli na dorba sprawe pracujesz zdalnie i duzo podrozujesz. WIele osob pracuje zdalnie wiec robi to co ty. Moze nie podrozuje tyle bo ma zalozone rodziny i domy.

Ale nadal tego wszystkiego sie domyslam bo nadal nic konkretnego nie napisales. Coraz bardziej odnosze wrazenie ze posta walnales tylko po to by sie zdjeciami pochwalic i zareklamowac swoj profil na instagramie.
Artu123
Cytat(nospor @ 8.08.2016, 11:07:31 ) *
Jak to sie ma do bycia programistą i formą pracy, do której tak zachęcasz?

Z Twojego pierwszego postu odnioslem, widze mylne wrazenie, ze w zwiazku iz duzo podrozujesz to pracujesz w miejscach gdzie aktualnie jestes ale nie ze zdalnie tylko w biurze gdzie aktualnie jestes.
Czyli na dorba sprawe pracujesz zdalnie i duzo podrozujesz. WIele osob pracuje zdalnie wiec robi to co ty. Moze nie podrozuje tyle bo ma zalozone rodziny i domy.

Ale nadal tego wszystkiego sie domyslam bo nadal nic konkretnego nie napisales. Coraz bardziej odnosze wrazenie ze posta walnales tylko po to by sie zdjeciami pochwalic i zareklamowac swoj profil na instagramie.

Tak, zgadza się. Dodałem tego posta, żeby pochwalić się swoimi zdjęciami i właśnie tymi zdjęciami zachęcić niektórych do spróbowania połączenia pracy z podróżowaniem na własny sposób, bo naprawdę warto smile.gif Widzę, że dziś Pan moderator coś w nie sosie :/
nospor
Cytat
Widzę, że dziś Pan moderator coś w nie sosie
Poprostu z reguly nie lubie niedomowien a nie tylko dzis. Piszesz ze zachecasz do takiej formy pracy to ja osobiscie oczekuje dowiedziec sie czegos wiecej o tejze formie pracy a nie nic.

Rownie dobrze ja moge zachecac do kopania 100 metrowych dolów i na pytania "ale dlaczego" odpowiadac "A widze kolega dzis nie w sosie " tongue.gif
kapslokk
A ja nie do konca rozumiem, czy Ty nadal pracujesz i np w czasie podrozy sobie klepiesz kod i wysylasz na TF i sprzedajesz? Czy np raz na jakis czas wpadasz do domu, piszesz, a pozniej zyjesz z tego ze na TF sprzedaja sie Twoje szablony? Jesli druga opcja, to sorry, ale dla wiekszosci to nieosiagalne wink.gif Nie kazdy jest w stanie narysowac, a pozniej pociac ladny szablon (np ja moge tylko pociac biggrin.gif)
Artu123
Cytat(kapslokk @ 8.08.2016, 11:35:45 ) *
A ja nie do konca rozumiem, czy Ty nadal pracujesz i np w czasie podrozy sobie klepiesz kod i wysylasz na TF i sprzedajesz? Czy np raz na jakis czas wpadasz do domu, piszesz, a pozniej zyjesz z tego ze na TF sprzedaja sie Twoje szablony? Jesli druga opcja, to sorry, ale dla wiekszosci to nieosiagalne wink.gif Nie kazdy jest w stanie narysowac, a pozniej pociac ladny szablon (np ja moge tylko pociac biggrin.gif)

Pracuje i w domu i w czasie podróży. W domu więcej z tego względu, że mam podpięty macbook pod monitor i pracuje mi się wygodniej, a w czasie podróży na odwrót - mam ze sobą tylko sam laptop. Więc statystycznie w domu pracuję 8-10h dziennie, a w podróży 3-4h dziennie.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.