Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Banery
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
Mac
Mam dwa pytania (w zasadzie jedno :wink: ):
1. W jakim programie można "zrobić" "ciekawy" (np. animowany) baner? (np. flash to wiem, ale chodzi mi o banery animowane i zapisane jako np. *.gif albo *.jpg)
2. Sk±d można ten program "wzi±ć" ("dostać") smile.gif
Mistycus
W JPEGu animacji raczej nie zrobisz, ale do GIFów lub AVI proponuję Ci ImageForge smile.gif
Seth
Do gif'ow animowanych to polecam Animation Shop www.jasc.com. Najlepiej sciagnij sobie wraz z Paint Shopem - swietny program do tworzenia grafiki na strony www.

PS
Niezle sie ubawilem jak napisales, ze chcesz zrobic animowanego jpg'a smile.gif smile.gif smile.gif smile.gif :wink:
Mac
Cytat
Do gif'ow animowanych to polecam Animation Shop www.jasc.com. Najlepiej sciagnij sobie wraz z Paint Shopem - swietny program do tworzenia grafiki na strony www.

PS
Niezle sie ubawilem jak napisales, ze chcesz zrobic animowanego jpg'a smile.gif smile.gif smile.gif smile.gif :wink:

Wiem, że animowany jpg to się nie da, ale ja napisałem, że chciałem zrobić jaki¶ fajny (fajny nie znaczy zawsze animowany) baner, a dodatkowo może być np. w animowanym gif-em smile.gif
PS Nic nie pisałem, że chce mieć animowanego jpg smile.gif
dvc
ja polecam je¶li chodzi o flasha to program Swish w najnowszej wersji smile.gif
a do gif'ów to Animation Shop
Seth
Cytat
Cytat

PS

Wiem, że animowany jpg to się nie da, ale ja napisałem, że chciałem zrobić jaki¶ fajny (fajny nie znaczy zawsze animowany) baner, a dodatkowo może być np. w animowanym gif-em smile.gif
Sorki zle Cie zrozumialem winksmiley.jpg
Mac
Cytat
Cytat
Cytat

PS

Sorki zle Cie zrozumialem winksmiley.jpg

Ok smile.gif
Mistycus
Cytat
Nie chcę być nachalny, ale przecież napisałe¶:
Cytat
chodzi mi o banery animowane i zapisane jako np. *.gif albo *.jpg
Mac
Cytat
Cytat
Nie chcę być nachalny, ale przecież napisałe¶:
Cytat

Animowane, ale maj± być *.gif (animowany) i *.jpg (nieanimowany) angrysmiley.gif
smile.gif
Mac
Poza tym napisałem, że
Cytat
zapisane jako NP. *.gif albo *.jpg
Mistycus
Dobra już, dobra! Ja jeno Ľle zrozumiałem. Nie miej mi tego za złe!
Swoj± drog± nie pojmuję, czemu wywlekasz tak stare nieporozumienie.
Mac
Cytat
Dobra już, dobra! Ja jeno Ľle zrozumiałem. Nie miej mi tego za złe!
Swoj± drog± nie pojmuję, czemu wywlekasz tak stare nieporozumienie.

:wink:
Sam nie wiem smile.gif
Dobra już dobra ok smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawarto¶ci. Aby zobaczyć pełn± wersję z większ± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.