Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: dział praca - zasady zamieszczania kontaktu
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
zalew
propozycja:
kazcie umieszczac kontakt w postaci emaila.. ludzie podaja komunikatory internetowe, a co za tym idzie:
- wyslalem, czlowiek jest caly czas offline i nie wiem czy serwer nie zjadl mojej wiadomosci (co z gg sie czesto zdarza), czy nie odpowiedzial bo nie jest zainteresowany, czy blokada przeciwspamowa nie zjadla mojej wiadomosci bo podalem link do portfolio, czy prosba o autoryzacje nie przeszla czy co...
- wysle emaila i ok, wiem ze wyslalem, wiem czy dostalem odpowiedz, a tak przegladam ilestam ogloszen o prace i nie mam nawet jak sprawdzic czy poruszalem juz temat czy nie, oraz czy brak odpowiedzi nie jest zwiazany z powodami wyzej, itd
- musisz go dodac sobie do listy w komunikatorze i zostaja ci potem nawet jesli nic z tego nie wyszlo; ale o ile to jest czysto wygodnicki powod, to powyzsze sa po prostu niezalezne od checi 'pracownika'

generalnie wielka niewiadoma, wiec proponowalbym umieszczenie informacji wyjasniajacej niejasnosc w wypadku podawania jedynie komunikatora; i obowiazek podania emaila

dzieki za rozpatrzenie mojej sugestii :)
scanner
Jutro uzupełnię zasady.
NuLL
A co ze wstepna moderacją giełdy o której kiedyś napisałem ?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.