Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: zend studio na linuxie mozliwe?
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
acztery
jak wyzej? jak zainstalować zenda na linuxie dokladnie na Fedora Core 3
Marusz
Sciagasz Zenda, rozpakowujesz archiwum (tar zxvf nazwa.tar.gz badz tez tar jxvz nzwa.tar.bz2), wchodzisz do nowopowstalego katalogu, wpisujesz (kiedy jestes juz pod iksami) komende uruchamiajaca instalator. Kiedy przeslesz zawartosc ls -lia na forum, to nawet powiem Ci jak ta komenda sie nazywa mellow.gif
acztery
wiem kto mi udostepni dane na stronie zend do logowania zebym mogl sobie pobrac zenda tam jest to opisane .. nie umie sie tam zarejestrowac
dr_bonzo
OMG: podstawy angielskiego to trzeba znac -- bez nich nie da sie programowac.
Name, username, password: chyba wiesz co znacza. Jak sie zarejestujesz to dostajesz linka na maila, itd.
sztosz
Jak nie umiesz sobie z rejestracją poradzić to się obawiam że z praca z Zendem nie mówiąc o instalacji też sobie nie poradzisz sad.gif

PS. http://downloads.zend.com:80/studio/4.0.2/ tu masz katalog z programem. Ale żeby dostać licencję to hmm... niestety musisz sie zarejestrować... winksmiley.jpg
acztery
hmm gdybym dostał liinka to bym nie pytał tutaj ... angiellski umie .. Zenda mam na windowsie ... od pol roku. tylko jak sie rejestruje strona mi sie odświerza a na mailu nie ma nic ..
dr_bonzo
Cytat
nie umie sie tam zarejestrowac
a
Cytat
tylko jak sie rejestruje strona mi sie odświerza a na mailu nie ma nic ..
to jest drobna roznica smile.gif

Mail zostal chyba wrzucony do folderu ze spamem. Sprawdz.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.