Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Ankieta WOS - wyb. prezyd. - zaglosujcie ;)
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
kulfoniasty
Witam wszystkich,
Potrzebuje na jutro zrobic ankiete odnosnie tegorocznych wyborow prezydenckich.
Ponizej zamieszcze link do strony.
Prosze o oddanie głosu zgodnie ze swoimi preferencjami a ja bede bardzo wdzieczny smile.gif

Adres: Strona z Ankieta ON-LINE

Z góry wielkie dzieki
Pozdr.
dr_bonzo
1.
Cytat
Notice: Undefined offset: 0 in /var/www/main/ankieta/index.php on line 61

^^^ to pojawia sie po oddaniu glosu.
2. Cimoszewicz nie startuje smile.gif
Seth
Ciekawe ile osob bedzie glosowalo na Stana biggrin.gif
Pigula
oj ta ankieta jakas nie tego jest Cimoszewicz ktory nie kandyduje (przynajmniej narazie) a nie ma Leppera i Macieja Giertycha, ktorzy startuja na pewno.
Pozatym nie wiesz jak takie rzeczy sie robi? szukasz jakiegos wmiare aktualnego badania opini publicznej, przerabiasz lekko i masz gotowe tego i tak nie sprawdza skad to masz. mozesz zawse powiedziec ze pytales sie na miescie tongue.gif
dr_bonzo
No a niby jak dziala CBOS i OBOP tongue.gif
Brakowalo mi Romana na liscie biggrin.gif
sztosz
Ludzie a po co wam Piękny Roman na liscie, skoro i tak nie bedziecie głosować? winksmiley.jpg chyba :|
kulfoniasty
Romusia i Jedrusia zupelnie odpuscilem bo nie wiedzialem ze sie panowie skusili. Cimoszewicz jest pro forma tylko winksmiley.jpg jakby ktos go popieral, mimo tego ze rzeczywiscie nie startuje

AD. Stan Tymiński - z moich statystyk, tj głosów które juz oddano, jest to 2/65 czyli 3% winksmiley.jpg
Pigula
Cytat(dr_bonzo @ 2005-06-14 20:41:13)
Brakowalo mi Romana na liscie biggrin.gif

nie Roman tylko Maciej jego ojciec kandyduje na prezydenta Romek pewnie szykuje sie na premiera i bedziemy mieli rodzinny rzad moze gdzies uda siejeszcze psa Giertychowi wcisnoc moze na ministra edukacji?? tongue.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.