Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Coś szfankuje, wirus?!
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
tiraeth
Witam... zainstalowałem sobie na chwilę Bluzgatora + SynTalk'a. Po odinstalowaniu (usunięciu praktycznie) czasem moja mycha robi podwójne kliknięcie (jak klikam tylko raz). Skanowałem system Antywirusem (Panda Online) oraz Microsoft AntiSpyware no i usunąłem wirusa jakiegoś (coś w Sun/Java było) a podwójne kliknięcie jak było tak jest dalej...

Co to może być?
nospor
Styki ci szfankują w myszcze laugh.gif
A tak na poważnie to se kiedyś myszkę wodą oblałem (niechcący). Sama zaczęła chodzić , znaczy się kursor na monitorze sam chodził i klikał. Cuda nie widy. Mysłałem że mi pól dysku skasuje bo zaznaczał coś i losowo prawy click, lewy click. Czyli wybierasło się menu, jeździł po nim i lewy click. Jakby na delete trafil to bym miał. Ach ta elektronika
strife
Nie strasz mnie bo mam u siebie w systemie ten sam zestaw blink.gif co do myszki, miałem tak kiedyś reinstalacja systemu pomogła cool.gif
ARJ
sprawdź w ustawieniach folderów czy nie masz przełączone na pojedyńcze kliknięcie.
tiraeth
ARJ, to nie to, bo wczoraj jak czasem kliknąłem na pasek, np. IE to mi się maksymalizował happy.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.