Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: plik *.csv czyli import z outlook
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
sticker
Nie wiedziałem gdzie to umieścić bo wydaje mi sie że ten dział też nie jest odpowiedni no ale spróbuje i prosze moderatorów o nie kasowanie odpowiedzi poki nie dostane odpowiedzi smile.gif Wlasnie robie import ksiązki adresowej z outlooka na www i chciałbym to zrobić używając pliku CSV (bo z tego co mi wiadomo do wab sie nie dobiore bez biblioteki wab32.dll badz jej podobne z podpisem microsoftu, a to z poziomu php to troszke nie realne poki co albo jestem na to za słaby jeszcze sad.gif)

Moja prośba jest następująca... (jeżeli ktoś używa z was windowsa ) Potrzebuje zmapowane pola wyeksportowane z ksiązki adresowej z outlook express w wersji językowej angielskiej do pliku *.CSV (name, surname...... chyba bo jakbym je znał to bym nie pytał a sam mam polska wersje win)
Prosze o umieszczenie tego ciagu znaków albo zostawić kontakt wewnatrz forum Z góry dzięki smile.gif
nospor
My nie usuwamy. My przenosimy.
php -> Hydepark
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.