Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: POMOCY!
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
EvIL
bardzo prosze o jakąkolwiek pomoc www.gothic-e.pl/forum/ włamali mi sie i neiwiem co teraaz.. prosze o pomoc.. sad.gif mam 14 lat.. i neiwiem co etarz.. chciałbym zeby ich jakoś złapano czy naprawić forum.. mam kopie bazy neiweim co dalej.. sad.gif
moje gg 3789444 email evillo90@tlen.pl
nospor
Cytat
chciałbym zeby ich jakoś złapano
To chyba Twoi 'koledzy' ze szkoły lub podwórka. NA dodatek chyba cię nie lubią. Niedomyslasz się kto to? Nie dawaleś żadnym znajomym haseł do konta? Może to któryś z nich.
strife
Witam,

To bardzo brzydko z ich strony laugh.gif

Wejdź na ftp edytuj plik conf_global.php, znajdź linijke 93 i zmień z 1 na zero czyli:
Kod
$INFO['board_offline'] = '0';

Powinno działać, jeśli chłopaki zablokowały CI tez dostęp do ACP to zmień to w phpmyadmin i po sprawie.

Potem sprawdzisz logi i będziesz wiedział kto to mógł być... cool.gif

Pozdrawiam!
Slump
To nawet nie wlam.
Skontaktuj sie ze mna na gg 4305112.
Zaraz wlaczymy, a winnych podam ci na tacy smile.gif
EvIL
ekm.. po pierwsze neijestem głupi i danych do ftp niedaje nikomu po drugie conf_global.php miałem zabezpieczone złym chmodem i z tego wychytali dane.. i dlatego strona jest a forum neidiząła.. bo dostali sie do bazy.. sponsor wyczytuje logi a z tym null juz patrze.. no niewiele sie zmieniło ale odwórciłem czekam na wyciag logów..
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.