Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Rezygnacja
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
hwao
Postanowiłem zrezygnować z posady na php.pl.

Powody jest trochę „dziwny”, ale myślę że dobrze zrozumiały – wypaliłem się. Brak mi pomysłów jak i chęci do piastowania mojego stanowiska, co na pewno nie wpływa pozytywnie na forum (a więc i także jego użytkowników). Pozwolę sobie na małe nawiązanie do pewnych panów, którzy jak się już czepią jakiegoś stanowiska to siedzą na nim choćby do śmierci. Jestem przekonany, że to nie najlepszy sposób postępowania - może i stąd moja decyzja.

Na pewno muszę podziękować Wam za obdarzenie mnie zaufaniem. Bardzo dobrze mi się pracowało w ekipie, ale jak to już bywa nie obeszło się bez zgrzytów;).

Yhh, nie był bym sobą jakbym nie podziękował Seth’owi za wyłowienie mnie z „tłumu” użytkowników i obdarowanie mnie opiekunem. Następnie całemu zarządowi za moderatora (jak tam Wasze skrzynki?winksmiley.jpg ) i w końcu Seaquest’owi za administratora – wszystkim Wam bardzo dziękuje.

W takim razie na razie zostaje użytkownikiem forum i myślę, że na moje miejsce znajdzie się osoba posiadająca ten zapał, jakiego już mi brakmie.

Pozdrawiam.

PS:
Co nie znaczy ze nie będę odwiedzał forum winksmiley.jpg
seaquest
No cóż. Szkoda hwao. Tak jak rozmawialiśmy: jesteś zawsze mile widziany w php.pl
kubatron
Ja tam mile widziany może na php.pl nie jestem lecz bardzo miło mi się gada i będzie gadać z HWAO!!! smile.gif Zrobiłeś coś od siebie dla php.pl i zostanie to tu na zawsze smile.gif
nospor
Jak mówi @seaquest szkoda sad.gif
Tylko po co zaraz totalna rezygnacja. może poprostu przeskok na moderatora. Zawsze to mniej obowiązków, a i gdy trzeba to można zareagować.
Diwi
Hwao dlaczego odchodzisz ? Pamiętam jak pomagałeś mi przy .htaccess i mod_rewrite :/ Potem przy pętlach na Smarty :/. Oddałeś wielką przysługe. użytkownikom tego forum. No ale coż twoja decyzja sad.gif. Pamiętaj że zawsze będziemy o tobie pamiętać winksmiley.jpg

Pozdrawiam
strife
I kto mi teraz da ostrzeżenie jak nie Ty? tongue.gif tongue.gif Szkoda, że odchodzisz, może jednak za stanowisko w zarządzie byś został? biggrin.gif

UPDATE
Widzę temat ma wzięcie biggrin.gif
dasko
Mam nadzieję, że na ircu też zostaniesz smile.gif
Sh4dow
Hwao i tak cie jeszcze dorwiemy, nie uciekniesz nam. "Your Soul is My..." Rkingsmiley.png
NuLL
Hmm,

Płakać nie będziemy bo jak to w życiu - ktoś znika, aby ktoś inny mógł się pojawić.

Należy podziękować - i życzyć powrotu tongue.gif - ja ze swojej strony dziękuje za to kim jestem.

Mnie martwi tylko, że jak Ciebie nie będzie do kogo ja się zgłosze i kimś problematycznym snitch.gif bądź wymagającym interwencji kogoś wyższego niż moderator :?:

Z całej władzy wyższej byłeś na forum najczęściej sad.gif

----EDIT-----
Nie pamiętam kto na to wpadl ale powinien być medal dla osoby która wymyśliła że na HydeParku nie ma nabijania postów smile.gif Dzięki temu takie spontaniczne tematu mogę żyć.
Diwi
Ja protestuje przeciwko odejściu Hwao z administracji winksmiley.jpg

Viva la Hwao

Pozdrawiam
GrayHat
farewall
matid
Cytat(GrayHat @ 2005-08-22 18:13:04)
farewall

A to jakaś pochodna od 'firewall' ? Pisze się 'farewell' cool.gif
DreeD
Hwao.. Rozne dziwne rzeczy robiles ale teraz to przesada.. tongue.gif
A tak wogole to nie przesadzajmy z ta zaloba.. Przeciez nie umarl..

Z adminem czy bez, dla mnie zawsze bedziesz misiem winksmiley.jpg
_Mateo
Coż, również sądzę że przesadnie rozpaczac nie należy smile.gif Zarejestrowany, Admin - co to za roznica biggrin.gif Ale pomagać mi na GG to rozkaz biggrin.gif Fajnie z Twojej strony, że jak sam stwierdziłeś "nie siedzisz na stanowisku chocby do konca zycia" - w sumie wielu miałoby to gdzieś i korzystałoby z okazji. Tak czy inaczej - nie ma co sie rozklejac bo w koncu z nami zostajesz winksmiley.jpg

Pozdrawiam, Mateo.
tiraeth
Szkoda, że odchodzisz smile.gif Powodzenia!
wojto
takie sprawy sie zalatwia na pw tongue.gif
czy trzeba bylo od razu zakladac temat i glosic calemu swiatu, ze odchodzisz? mamy teraz wspolczuc, czy skladac podziekowania, sorki, takie moje zdanie, ale ten caly szum byl niepotrzebny
nie znalem cie, wiec moze dlatego jestem taki obojetny
DreeD
Widzisz.. ekipa php.pl się ze sobą tak zżyła, że każdego kto opuszcza grupę żegnamy szumnie smile.gif

Przepraszam za OT
dr_bonzo
Chyba czas na zamkniecie watku: hwao tylko przestaje byc Adminem -- nigdzie nie odchodzi.
GrayHat
podobno konkurencja mu zaplacila snitch.gif
serafin
Hwao: hie hie boisz sie dziad(k)a Serafina biggrin.gif ?
kubatron
serafin: on się Ciebie nie boi tongue.gif tak jak i inni ( joke )
A tak naprawde to nie macie czego sie ludzie przejmowac smile.gif Hwao poprostu daje szanse innym na nowe pomysly ktore bedą dawać rozwoj wortalowi :]
NuLL
Wydaje mi się że starczy tego. Zbaczamy zupełnie z tematu. Niedługo będziemy sie zastanawiać co hwao zje jutro na obiad.

Zamykam.
Seth
Witam w klubie winksmiley.jpg
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.