Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [wycena] wizytowka dla firmy
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
kwiateek
Ostatnio ukonczylem prace nad strona www (wizytowka) dla firmy. Moim zadaniem bylo stworzenie zarowno grafiki jak i oprogramowania - bede mial tez nad nia piecze w trakcie uaktualniania (ale to juz mniej wazne). Witryna ma w sumie 9 dzialow z czego dwa 2 dzialy geneorwane sa automatycznie (galeria i newsy). Dodatkowo zostal napisany modul do obslugi forumularza wysylania emailli a takze system zarzadzania jezykami. Dla galerii i newsow zostal napisany panel administracyjny.
Do przetlumaczenia mialem z j.polskiego na j. angielski i niemiecki okolo 7 stron. Za kazda przetlumaczona strone bierze sie jakies 30 zl do 35 zl.
Czyli samo tlumaczenie to jest jakies 210 zl.

Za caly projekt lacznie z grafika, oprgoramowaniem i tlumaczeniem mysle wziac nie mniej niz 1000 zl. Jednak do konca nie jestem przekonany czy jest to suma odpowiednia (dotychczas nie zajmowalem sie firmowkami). Dodam ze za strone zostanie wystawiona dla zakladu faktura.
Prosze o wycena + jakies linki z cennikami do innych stron (o ile to mozliwe biggrin.gif) - bede musial pokazac prezesowi ceny firm ktore zrobilyby to co ja za wyzsza cene smile.gif - wkoncu trzeba wzbudzic zaufanie oraz fakt ze nie przplacil i wszystko jest ok.

Linki do screenow strony i panelu administracyjnego:
:arrow: http://www.pcmaniak.pl/aaa/upload/pass-main.jpg
:arrow: http://www.pcmaniak.pl/aaa/upload/pass-panel.jpg
Fo
@kwiateek : ja za stronke firmy udom skasowalem 1200 zl.. a cio tam jest ? a nio standardzik - wszystko chodzi na mysql, proste wyszukiwanie danych, prosty formularz mailowy do nich, bylo jeszcze menu uslug takie jakie jest jak najedziesz na regulamin ale cos im sie odwidzialo i powiedzieli zebym schowal to menu sad.gif , wybieranie sie danych mozna zobaczyc poprzez : wybierz z menu rozwijanych : miasto : gdansk i usluge : montaz okien (tam jest najwiecej ofert), mhm administracji nie mam do tego napisanej ( a no bo nie mowili ze chca smile.gif ) i wszystkimi zmiankami sam sie zajmuje... a co do tego ile moglbys im za swoja zreszta jak dla mnie bardzo dobrze wykonana robote ... mhm to wycenil bym to podobnie .... czyli jakies nie mniej 1000 tu nie ma co dyskutowac 1000 to najmniej ale sprobowal bym jakies 1200-1500 za to co zrobiles wziasc .. 8) niewiem zreszta - udom.pl to byla moja pierwsza robota za taka kase... ktora zreszta na wstepie sami mi zaoferowali.... :wink: ale sprobowal bym wlasnie miedzy 1200 - 1500zl albo wiecej :wink: jak dasz rade :wink:
a tak a propos : czy byla juz jakas wstepna rozmowa o kasie? czy widzieli juz twoja robote?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.