Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Pomocy!
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
ponczek
Czy ktos moglby pomoc mi jaka ksiazke do nauki php mam wybrac. Czy ta wystarczy?

[KaMeLeOn]: Wątek przesunięty z forum php...
Fo
troche to nie odpowiednie miejsce na taki temat i troszke nie ten tego ale jak juz widze to powiem ..
mam taka ksiazeczke i jestem nawet zadowolony.... chociaz malo troszke czasu mam na czytanie... ale ksiazeczka wg.mnie warta uwagi... pzdr
spenalzo
Mimo, że stara to bardzo dobra do przyswojenia sobie zasad php:
"PHP3" Leona Atkinsona + własna praca + manual php (najlepiej w formacie Windows Help).
W sumie ja zacząłem korzystać z manuala 2 miesiące temu, a już ponad 2 lata zajmuję sie php - wystarczyła powyższa książka :-)
[Regis]
Ja zaczalem nauke od tutkow z netu, ale w pewnym momencie to niewystarczylo... Siegnalem po manuala! :wink: Goraco polecam smile.gif
emeryt
Książka jest dobra. Polecam ją osobą, które wiedzą co chca zrobić w php i mają podstawy.
Osobiście polecam książki, w których bardziej koncentruje się autor na przykładach niż na systematycznym opisie funkcji.
Pozdrawiam
Emeryt[color=olive][/color] :oops:
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.