Jako, że nie lubie zajmować ludziom niepotrzebnie czasu to od razu mówie, że jeśli szukasz zarobku to tutaj go nie znajdziesz

Jeśli natomiast znasz się trochę na php i msql a chciałbyś pracować w miłej ekipie i rozwinąć swoje umiejętności to czytaj dalej
W związku z szybkim rozwojem serwisu ja jako naczelny mam coraz więcej obowiązków (public relations, DTP zina itd.) Z tego też powodu brakuje mi czasu na zajmowanie się sprawami technicznymi strony. Od pewnego czasu mamy już jednego technika jednak zajmuje się on jedynie większymi projektami (np. dodstaje zlecenie na moduł a potem przez miesiąc póki go nie skończy nie weźmie żadnej innej pracy

) Pracy natomiast jest mnóstwo. Potrzebne są zarówno specjalne moduliki przystosowane do specyfiki naszej strony, przeróbki już istniejących modułów w CMS'ie Post Nuke, przeróbki dotyczące theme itd.
Aby się jej podjac wymagana jest idealna znajmosć html, przynajmniej podstaw php i msql oraz systemu CMS Post Nuke (tego ostatniego można łatwo się nauczyć już po rozpoczęciu pracy

). Jak już wcześniej wspomniałem jesteśmy portalem niekomercyjnym więc nie jesteśmy w stanie zagwarantowac żadnego wynagrodzenia. Ze swojej strony mogę zapewnić skrzynkę e-mail w domenie speedcorner.pl, trochę miejsca na serwerze na własne potrzeby oraz możliwość poznania wielu naprawdę wspaniałych ludzi
Kontakt możliwy na melon@speedcorner.pl albo gg:5088816