Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: CZy lubisz prezydenta 3 RP?
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
xeonderator
Jeżel chodzi o naszego prezydenta oczywiście on mi sie nie podoba ja wam jusz tutaj przedstawie powody.

ZA pieniądze podatników Kwaśniewski przeznacza je na
a)opłacenie szkoły (dla 23-letniej córki Aleksadra K)
b)Na reklamy (które mówio nieprawde) o Uni Europejskiej symbolizujący jako dobrobyt, prace,lepszo przyszłość
c)wysyła do Iraku polskich żołnierzy. Daje im najlepsze uzbrojenie (od podatników) i na śmierć z nimi do Iraku.

Dla naszego prezydenta chodzi oto żeby zyskać sławe a nie pomagać ludziom !
DeyV
te tematy mnie rozwalają...
Co wy robicie z hydeparku :?:
A kiedyś tu było tak fajnie angrysmiley.gif
Sir Blade
Cytat
te tematy mnie rozwalają...
Co wy robicie z hydeparku :?:
A kiedyś tu było tak fajnie angrysmiley.gif

sezon ogorkowy smile.gif zaraz ktos wyskoczy z tematem jaka zupe wolicie questionmark.gif? winksmiley.jpg
DeyV
jak to jaką? Ogórkową biggrin.gif
Seth
Ja lubie wszyskit zupki chinskie :9
No i ogorkowa i pomidorowa.

laugh.gif laugh.gif laugh.gif
BzikOS
Grochówa to jest to! aaevil.gif
Cudi
Żurek !!!! laugh.gif No i ogórkowa, pomidorowa, rosołek...
party
Jak OT to OT snitch.gif
Ja lubie rosołek z kluskami smile.gif Mówie wam, bomba ;>
marv
No przepraszam bardzo ale mili panstwo chyba jeszcze nie mieliscie okazji byc sam na sam z czerwonym barszczem (jest tez upgrade ktory dodaje uszka 2.0 beta) smile.gif
Seth
Przy okazji dodam, ze nie cierpie krupniku... jako dziecko bylem zmuszany do jedzenia tego paskudztwa tongue.gif
nobody
Ogorkowa i szczawiowa rulezz aaevil.gif
BTW. Lepsze to niz Ankieta: Czy sikasz do umywaliki < ktora widzialem na jednym z for biggrin.gif
dchcorp
Z zup lubie tylko pomidorowa.
Obiad bez mięska to nie jest obiad.
Jabol
a ja lubie żurek (nie kojarzyc z jabolem ;P )
zulus
Cytat
Jeżel chodzi o naszego prezydenta oczywiście on mi sie nie podoba ja wam jusz tutaj przedstawie powody.

ZA pieniądze podatników Kwaśniewski przeznacza je na
a)opłacenie szkoły (dla 23-letniej córki Aleksadra K)
b)Na reklamy (które mówio nieprawde) o Uni Europejskiej symbolizujący jako dobrobyt, prace,lepszo przyszłość
c)wysyła do Iraku polskich żołnierzy. Daje im najlepsze uzbrojenie (od podatników) i na śmierć z nimi do Iraku.

Dla naszego prezydenta chodzi oto żeby zyskać sławe a nie pomagać ludziom !

Z tym najlepszym uzbrojeniem to bym nie powiedział najlepsze to ma ew co 5 żołnież.

Po za tym wyjechali w bawełnianych ubrania (nie ma to jak pieczony żołnież aaevil.gif ) a woda w menażkach gotuje im się po 15 minutach. co wy na to :?: :wink:

A i tak barszcz czerwony jest najlepszy 8)
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.