Cytat
Z tego co widzę to w naszym kraju panują maszyny z lat 99-00 i troszkę nowsze a tych najnowszych to nam brakuje, a szkoda, że juz się skończył ten szał na komputery.
nie moge sie zgodzic. 1,5 roku temu cieszylem sie ze mialem w pracy firmowa 17 z dobrym dyskiem. teraz (inna firma) caly dzial ma lcd. komputery sa coraz tansze.
Cytat
Może ktoś mi powie co się stało z tym pieknym okresem czasu kiedy połowę z nas było stać na zakup komputera ????
znow sie nie moge zgodzic. potrzebujesz komputera do pracy? na news'ach masz ogloszenia - kompter do biura 150 zl (32mb, 4gb, kolorwa 15"). nowy dostaniesz juz za 2tys. 5 lat temu przez kilak tyogdni chodzilem po salonach komputerowych by za 4000 kupic to co teraz jest za 150 zl.
Cytat
Pieprzona recesja, ludzie robią sie biedni, zdenerwowni jeżeli unia czegoś szybko nie zrobi to nasz cholerny rząd nigdy nas z kryzysu nie wyciagnie i zrobi sie jak w Argentynie i nie będę miał wtedy skrupułów okradać bubków z sejmu którzy kradli moje i wasze pieniądze przez tyle lat.
zastanow sie o czym chcesz mowic - o sprzecie komputerowym czy o tym ze sytuacja gospodarcza jest srednio ciekawa? jak o pierwszym to nie masz racji, jak o drugim to masz. ale narzekani jej nie zmieni.
Cytat
Powidzcie mi jak to mozliwe, żeby gigantyczna firma upadała a prezesi co tydzień zmieniali LEXUSA a ludziom piniędzy nie wyplacają, co ????
to sie nazywa kapitalizm. ktos kto zle zarzadza traci. w chwili obecnej skoro kazdy zaciska pasa czesciej wychdoz anieprawidlowosci i czesciej leca glowy. to ze zamaist myslec jak zmienic (restukturyzacja, rozwoj zespolu) tnie sie pensje to inna sprawa - to po prostu chora polityka kadrowa - pozostalosci po systemie sprze 12 lat.
Cytat
Wkurza mnie to, może to nie jest dobra miejsce na takiego posta ale mnie tak naszlo.
ok. ulzyles sobie. lepiej jednak pomysl jak 1) moglbys mimo wszystko podwyzszyc swoaj stope zyciowa 2) dac innym zarobic
co jak co ale dzisiaj najbaridzje ceni sie pomysly ktore sa realizowalne a nie e-sny. realia zmiazdzyly marzenia.