Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Turniej??
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
GrayHat
Choccie zrobimy turniej Counter-Strike co? smile.gif terrorysci na konterow (adminow) smile.gif
nobody
Zagral bym w HL podstawowke tongue.gif .
itsme
Cytat
Choccie zrobimy turniej Counter-Strike co? smile.gif terrorysci na konterow (adminow) smile.gif

istnieje taka mozliwosc nawet pod adresem cs.php.pl :-) czyli serwer bedzie w newcomo.pl
spenalzo
Cytat

Dokładnie!!! Żadne CSy i inne Quake, tylko czysty Half-Life!
wassago
Cytat
Cytat

Dokładnie!!! Żadne CSy i inne Quake, tylko czysty Half-Life!

njet towarzyszu! only q3a :wink:
spenalzo
I znowu świeta wojna się zaczyna. :-P
Ja wolę Unreal Tournament.
wassago
hehe:P zrobimy turniej dla kilku gier smile.gif
Nalfein][WR
Nie zapomnijcie o elitarnym Tribes 2!
BzikOS
Cytat
njet towarzyszu! only q3a :wink:

Podpisuję się obiema rencyma :wink:
spenalzo
Cytat

Zaraz Ci te 'rence' utnę przy same d... :-D
BzikOS
Cytat
Cytat

Zaraz Ci te 'rence' utnę przy same d... :-D

Ręce z daleka od moich rency biggrin.gif
scanner
Może najpierw byście napisali skrypty do statystyk itp? Zeby na stronie bylo widac z kogo sie smiac...
http://userfriendly.pl/2002/12/16.shtml
hamlecik
BzikOS ale jak bedziemy grali w cos to musisz miec takiego samego skina jak avatarka na php.pl biggrin.gif
spenalzo
Cytat
BzikOS ale jak bedziemy grali w cos to musisz miec takiego samego skina jak avatarka na php.pl biggrin.gif

To nie jest avatar!! To jego fotka...
BzikOS
Cytat
To nie jest avatar!! To jego fotka...

Achh.. przejrzałes mnie :/
hamlecik
BzikOS: naprawde masz trzecie oko na glowie i takie dwa kly? biggrin.gif
BzikOS
Cytat
BzikOS: naprawde masz trzecie oko na glowie i takie dwa kly? biggrin.gif

I nawet taką pelerynkę 8)
wassago
no, panowie - propnuje zakonczyc ten temat, chyba ze zaczniecie pisac na temat.

uwaga poszla na PW do moderatorow.
BzikOS
Cytat

Kapuś tongue.gif
DeyV
Cytat

Wassago - to jest hydepark, i dopuki ktoś nie łamie wyraźnie zasad panujących na forum to wolno mu mówić wszystko, i ile ma na to ochotę, i ktoś inny ma ochotę to czytać.
Dzięki włąsnie takiemu podejściu forum to miewa czasem taki niepospolity klimat, wychodząc z założenia, że - cytując jakiegoś rapera: "każdy tu ma jazdę" winksmiley.jpg
spenalzo
Spójrz choćby na ten temat - gdzie na jakim podforum można byłoby sobie tak napisać? :-)
uboottd
Tak wygrzebujecie dziwactwa, a ja (i podejrzewam adwol tez) wyzwalibysmy was na stare, dobre q2, tyle ze na naszym "podpaczowanym" serwerku winksmiley.jpg
spenalzo
Half-Life
Unreal Tournament
Koniec dyskusji, temat zamknąć :-)
scanner
Wasago: chyba nie pamiętasz wątku o zlizywaniu szronu z lodowki... tam była jazda...
FiDO
Cytat
Tak wygrzebujecie dziwactwa, a ja (i podejrzewam adwol tez) wyzwalibysmy was na stare, dobre q2, tyle ze na naszym "podpaczowanym" serwerku winksmiley.jpg

Ooo ja sie na to pisze, powiedz gdzie i kiedy winksmiley.jpg
uboottd
zlap mnie na ircu, to mozemy sie dogadac winksmiley.jpg zwykle w porach popoludniowych.
BzikOS
A jacyś odważni do zmierzenia się ze mną w q3a? smile.gif
wassago
@scanner, DeyV wasze forum, wasze smieci, wasza baza :wink:
@BzikOS tongue.gif

jak moge pisac to bede pisal tongue.gif

Cytat
A jacyś odważni do zmierzenia się ze mną w q3a? smile.gif

ja z chce! ile grasz??
BzikOS
Cytat
ja z chce! ile grasz??

Ile gram?? Hmm ostatnio wcale smile.gif A wcześniej jak miałem napad i nic do roboty to codziennie po 4h przez jakieś 3 tyg winksmiley.jpg Po LANie w ProMode na cpm1. Nie wiem jakie mody są na serverach w inecie bo nigdy nie grałem...
Teodor
Cytat
Cytat

Ooo ja sie na to pisze, powiedz gdzie i kiedy winksmiley.jpg

Nooo to i ja chetnie dolacze smile.gif

uboottd
to przygotujemy go jakos dostepniej sieciowo i dam znac winksmiley.jpg jaka pora odpowiada ?
hamlecik
pora nocna biggrin.gif tylko powiedzcie w co gramy bo musze sobie sciagnac najpierw aaevil.gif
Barnaba
z checia zagralbym w countera w godzinach nocnych, licze ze cosik z tego wyjdzie...
spenalzo
Chętni do popykania w Unreal Tournament (częsc pierwsza, nie badziewne 2003) lub Half-Life (podstawowa wersja) proszeni są o kontakt. Ale chetnych do pogrania sobie w te gierki cos mi sie wydaje znie ma.
FiDO
Cytat
to przygotujemy go jakos dostepniej sieciowo i dam znac winksmiley.jpg jaka pora odpowiada ?

Jesli w srodku tygodnia to tylko poznym (nie dla mnie tongue.gif) wieczorem (po 21, moze nawet troche pozniej, nie ma reguly..), w sobote moze byc po 16-17, a niedziela cala wolna smile.gif
Tylko daj znac pare dni wczesniej.
Cytat
Ale chetnych do pogrania sobie w te gierki cos mi sie wydaje znie ma.

O ile w UT nie gram, bo mi sie nie podoba tongue.gif to HL zawsze urzakal mnie swoim klimatem (a trailery z HL2 przyprawiaja mnie o szybsze bicie serca smile.gif ), ale niestety nie posiadam niestety juz tej gierki, wiec nici z gry. Zreszta i tak nie gralem nigdy w multi, wiec pewnie dostalbym baty.. i po co mi to winksmiley.jpg
ramze
A może by tak po sieci gra dla ludzi lubiacych gimnastykę umysłową 8O AGE OF EMPIRES II , chociaż counter też może być. A może ktoś wie jak zrobić żeby counter bez halfa dziłał.
tuzi
Bez half-liffe'a nie pograsz, nie da rady :wink: Chociaż da się 'okroić' half-life, zostawiając tylko to, co potrzebne do grania w cs. Wtedy calosc zajmuje jakieś 690 MB. No ale wtedy żegnaj half-life i single player smile.gif tylko boty zostają. :wink:
kwiateek
RTCW Enemy Territory.
GrayHat
Cytat
A może by tak po sieci gra dla ludzi lubiacych gimnastykę umysłową 8O AGE OF EMPIRES II , chociaż counter też może być. A może ktoś wie jak zrobić żeby counter bez halfa dziłał.

Ja mam wersje kontera bez HL (zassalem instalke z neta... juz okrojona...)
Szczav
Cytat
Chętni do popykania w Unreal Tournament (częsc pierwsza, nie badziewne 2003) lub Half-Life (podstawowa wersja) proszeni są o kontakt. Ale chetnych do pogrania sobie w te gierki cos mi sie wydaje znie ma.

Są, ale mają modemy... :cry:
Osobiście polecam mod do ut: TacticalOps. Jest lepszy od CS (i już 99% forumowiczów mnie nie lubi aaevil.gif )
nobody
A moze byl by ktos chetny na zagranie w nfs hp2 jutro jakos wieczorkiem??
Gh4nd4r
Ja moge w CS. Rozwalę was biggrin.gif
Barnaba
ja tez mam wersje okrojona czekam na date rozgrywki smile.gif
wassago
poszukiwania chetnego:

- q3a
- 1v1
- dm17
- 20 f/l
- zawsze od godz. 10.20 do 11.20
- dajcie znac na PW lub GG: 2170108 na jaki adres mam sie laczyc smile.gif

pozdrawiam
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.