Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Pozycjonowanie
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
Chelo
Co zrobic zeby jak ktos wejdzie na google i wpisze cos to zeby moja strona była na 1 miejscu a jak nie to chociaz na tej pierwszej stronie.questionmark.gifquestionmark.gif Prosze bo mi to bardzo potrzebne co musze zrobic
MrMag
poczytaj forum.optymalizacja.com
Chelo
no widdze ale w jakim temacie?? prosze powiedzcie mi bardzo was prosze
Diwi
Najpierw polecam udać się do działu "Dla początkujących" a potem, czytać, czytać, szukać, pić kawę, czytać, czytać, analizować i stosować.

Pozdrawiam
maryaan
Cytat(Chelo @ 19.03.2007, 20:38:38 ) *
no widdze ale w jakim temacie?? prosze powiedzcie mi bardzo was prosze
radze przestac trollowac, dostales adres dobrego forum to sobie poczytaj, a jak Ci sie nie chce to rozlacz neostrade i idz juz spac :]
Daimos
biorac pod uwage zapal, polecam jakas dobra firme zajmujaca sie pozycjonowaniem smile.gif
devnul
sądząc po nicku i dziale wietrze prowokacje ;]
shpyo
Cytat(Chelo @ 19.03.2007, 22:33:27 ) *
Co zrobic zeby jak ktos wejdzie na google i wpisze cos to zeby moja strona była na 1 miejscu a jak nie to chociaz na tej pierwszej stronie.questionmark.gifquestionmark.gif Prosze bo mi to bardzo potrzebne co musze zrobic

Jeżeli szukasz informacji o pozycjonowaniu w google, to musisz szukać w google informacji o pozycjonowaniu
rootpak
Cytat(Chelo @ 19.03.2007, 20:33:27 ) *

Strone należy poddać procesowi pozycjonowania smile.gif
mike
Cytat(rootpak @ 17.11.2010, 11:48:36 ) *
Strone należy poddać procesowi pozycjonowania smile.gif
Po przeczytaniu daty posta, na którego odpisujesz należy włączyć proces myślenia.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.