Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Czy ktoś wie jaki to player plikow .flv na wrzuta.pl tiver.pl google.pl? itvc.pl itd..
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
wermon
Czy ktoś wie jaki to player plikow .flv na wrzuta.pl tiver.pl google.pl? itvc.pl itd.. czy to flowplayer ?
nrm
hehe... może jeszcze zapytaj czy allegro to darmowy skrypt do sciągnięcia?
odp: nie.
wermon
To może wiesz jaki ? Bo ja nie napisalem że interesują mnie tylko darmowe
nrm
własny, człowieku własny.
wermon
1. Wyszukiwarki używam zawsze zanim zapytam
2. Zeby dowiedziec sie co to za odtwarzacz spedzilem pare godzin na googlu
3. Odtwarzacz do ktorego linka podales znam, znam tez pare innych, darmowych i nie
4. Dla potomnych powiem ze FlowPlayer ma chyba najlbardziej rozbudowana funkcjonalnosc i jest darmowy+open source, aczkolwiek nie testowalem go jeszcze
5. Nie bede wytykal Wam ze w obydwu lekko najezdzających na mnie odpowiedziach byly jakies dziwne zalozenia, ze chce za darmo, ze nie szukalem...
6. Jedyna w miare sensowna odpowiedz na moje pytanie to ta że to jest/MOŻE BYĆ jakis odtwarzacz generowany przez macromedia streaming serwer, co bralem pod uwage, aczkolwiek sądziłem, z racji sporego podobieństwa, że to google skorzystało z jakiegoś os-wego (jak w przypadku VLC), a jak google używa, to musi być dobre i innie też zaczeli
7. CHCIAŁEM UZYSKAĆ PROSTĄ ODPOWIEDŹ NA PROSTE PYTANIE, więc jeżeli ktoś wie coś wiecej na ten temat to bardzo bym prosił o odpowiedź, albo np. stwierdzenie, że to na 100% odtwarzacz macromedi

pozdrawiam
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.