wermon
22.03.2007, 18:08:18
Czy ktoś wie jaki to player plikow .flv na wrzuta.pl tiver.pl google.pl? itvc.pl itd.. czy to flowplayer ?
hehe... może jeszcze zapytaj czy allegro to darmowy skrypt do sciągnięcia?
odp: nie.
wermon
23.03.2007, 12:37:56
To może wiesz jaki ? Bo ja nie napisalem że interesują mnie tylko darmowe
własny, człowieku własny.
wermon
24.03.2007, 12:49:40
1. Wyszukiwarki używam zawsze zanim zapytam
2. Zeby dowiedziec sie co to za odtwarzacz spedzilem pare godzin na googlu
3. Odtwarzacz do ktorego linka podales znam, znam tez pare innych, darmowych i nie
4. Dla potomnych powiem ze FlowPlayer ma chyba najlbardziej rozbudowana funkcjonalnosc i jest darmowy+open source, aczkolwiek nie testowalem go jeszcze
5. Nie bede wytykal Wam ze w obydwu lekko najezdzających na mnie odpowiedziach byly jakies dziwne zalozenia, ze chce za darmo, ze nie szukalem...
6. Jedyna w miare sensowna odpowiedz na moje pytanie to ta że to jest/MOŻE BYĆ jakis odtwarzacz generowany przez macromedia streaming serwer, co bralem pod uwage, aczkolwiek sądziłem, z racji sporego podobieństwa, że to google skorzystało z jakiegoś os-wego (jak w przypadku VLC), a jak google używa, to musi być dobre i innie też zaczeli
7. CHCIAŁEM UZYSKAĆ PROSTĄ ODPOWIEDŹ NA PROSTE PYTANIE, więc jeżeli ktoś wie coś wiecej na ten temat to bardzo bym prosił o odpowiedź, albo np. stwierdzenie, że to na 100% odtwarzacz macromedi
pozdrawiam