Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Korepetytor PHP dla humanisty
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
sobstel
ja tylko chciałem wtrącić swoje 00000010 grosze na temat pewnego ogłoszenia, po prostu nie mogłem się oprzeć :

http://forum.php.pl/index.php?showtopic=66806

"Szukam nauczyciela PHP/mysql, oraz ewentualnie xml, który dojezdzalby do mnie do domu (okolice Borku Faleckiego) i nauczyl profesjonalnego programowania w tych jezykach. Zwracam koszta dojazdu.

Prosze nie umieszczac informacji typu przeczytaj ksiazke, lub poszukaj w sieci. Jestem humanista i schematy myslenia umyslow scislych sa mi obce"

może się wymądrzam, ale skoro dla tego osobnika schematy myslenia umyslow scislych sa obce i nie jest w stanie wiele wyniesc z duzych zasobow sieciowych oraz ksiazek (gdzie w przypadku php teraz 4/5 ksiazek to dla poczatkujacych, a przynajmej 1/4 dla matołów) to koreperytor tez tu niezbyt pomoze, nie mowiac o profesjonalnym programowaniu. smieszne troche to ogloszenie, nie sadzicie?
phpion
No ale koszty dojazdu koleś zwraca! biggrin.gif
Jabol
Zgadza się. Myślałem, że humaniści powinni mieć humanistyczne zainteresowania. W ogóle nie rozumiem skąd u humanistów zainteresowaine programowaniem? Może lepiej excel, choć to też jest ciężki narzędzie... Mnie np. nie ciągnie do pisania wierszy...
Daimos
znajomy pewnie trzepie kase na programowaniu
"on moze to ja nie moge?" winksmiley.jpg
zwraca koszty hmmm, z terenu calego kraju moze? biggrin.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.