Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: 7 urodziny PHP 4.0.0.
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
haponiuk
Dzisiaj 22 maja 2007 PHP w wersji 4.0.0 ma swoje 7 urodziny od oicjalnego wydania.
Kto by sie spodziewał. ULALALALA
Jabol
Kto by się spodziewał... to dosyć smutna rocznica, bo chyba wszyscy powoli oczekują śmierci php 4 winksmiley.jpg. (gdzieś ostatnio czytałem, że kończy się support i rozwijanie dla php4. czy mi się pomyliło?)
Sokal
No, ja też coś takiego słyszałem (czy czytałem). O ile dobrze pamiętam to jeszcze tylko ten rok wspomagają PHP4 winksmiley.jpg
mike
Cytat(haponiuk @ 22.05.2007, 19:29:59 ) *
Dzisiaj 22 maja 2007 PHP w wersji 4.0.0 ma swoje 7 urodziny od oficjalnego wydania.
A niech zdycha jak najszybciej.
Żyje o jakieś dwa lata za długo.
Speedy
Racja. Wersja 4 już nie jest juicy tongue.gif.
Cysiaczek
Cytat
A niech zdycha jak najszybciej.

Hehehe - wczoraj chciałem napisać dokładnie to samo, ale nie wypadało, bo jednak miał urodziny : P
Podpisuję się.
NuLL
Dla mnie dlugosc zycia PHP4 jest najgorsza porazka w swiecie PHP - to ono zatrzymalo rozwoj sad.gif
Riklaunim
ciekawe jak długo po nowym roku PHP4 będzie trzymało się na darmowych i masowych tanich serwerach... A z PHP6 ? Jak użytkownicy osCommerce poradzą sobie bez register globals ON ? tongue.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.