Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: PHP jest skończone - KLone
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
Riklaunim
http://www.koanlogic.com/kl/cont/gb/html/klone.html - serwer i framework do tworzenia dynamicznych stron w C/C++ smile.gif Dla odważnych i desperatów... tylko jak tam połączyć się z bazą danych, jakiś ORM może (pewnie w ASM dla optymalizacji tiredsmiley.gif).
Zobacz także: KLone: C web programming framework
Turgon
Riki, od 3 lat przewidujesz rychły koniec PHP, jakoś nie nadchodzi. Bez obrazy, popisz magisterkę, a nie zajmuj się takimi bzdurami jak wróżbiarstwo.
Riklaunim
Cytat(Turgon @ 3.06.2007, 18:57:50 ) *
Riki, od 3 lat przewidujesz rychły koniec PHP, jakoś nie nadchodzi. Bez obrazy, popisz magisterkę, a nie zajmuj się takimi bzdurami jak wróżbiarstwo.

Dziecko... że aż zacytuję
Cytat
Jesteś głupi, czy nowy na Onecie?
Turgon
Piotrek, nie zachowuj się tak śmisznie. Tego się po tobie nie spodziewałem. Jestem dzieckiem... ...moich rodziców (ktoś musiał mnie spłodzić).
dr_bonzo
Turgon: nie masz poczucia humoru smile.gif

Riklaunim: to co, stawiamy onet na komorce? powinno wystarczyc.
Juz dawno zartowalem zeby napisac EZ'a w asm smile.gif

Jak komus chcialo sie to tworzyc biggrin.gif Chyba dokumentacje pisal w Ook tongue.gif
splatch
Nagłówek jak z Faktu, jakość jak z faktu, news z * co w rezultacie daje całość, która jest * warta.
Dandelion
Cytat
Nagłówek jak z Faktu, jakość jak z faktu, news z * co w rezultacie daje całość, która jest * warta.

bo to raczej zart ?

pozatym to Hydepark wiec mozna sobie pisac o czym sie chce. Tak na marginesie troche wiecej luzu a mniej wrogosci
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.