Cytat(Gemini @ 4.06.2007, 17:11:34 )

@bober0: podaj kwotę za którą będzie chciało Ci się pracować i nie będziesz po miesiącu szukał nowej roboty. Weź małą poprawkę na Twoje nikłe doświadczenie. Ja w mojej pierwszej pracy w Krakowie dostawałem 1800 netto na rękę. Sam zaproponowałem tą kwotę i byłem zadowolony bo mogłem sporo się nauczyć.
Weź pod uwagę, że od pieniędzy w Twoim przypadku ważniejszej jest zdobycie doświadczenia a DreamLab będzie fajnie wyglądał w CV.
Dokładnie mam taki zamiar jak napisałeś. Chce pójść tam zobaczyc, zdobyć doświadczenie.
Pieniądze nie są teraz dla mnie krytycznie ważne, więc prawdopodobnie pojdę za tyle
ile zapłacą.
Spodziewam się jednak, że na rozmowie mnie przycisną i będe musiał rzucić jakaś kwotą
i stad rozpocząłem swój wątek. Moje pytanie nie było: ile można od dreamlabu wyciągnąć
czy ile tam płacą. Pytanie było ile powiedzieć zeby nie zrazić pracodawcy (zbyt wysoką
albo niską kwotą). Moją propozycją jest 1800 do ręki. Chciałem ją skonfrontować
z innymi, którzy są w podobnej sytuacji. Czy to dużo czy mało?
Może spróbować 2000 czy raczej trzymać sie 1500 byle mnie tylko wzięli?
Wszystkie kwoty podaje netto.
Cytat(SongoQ @ 4.06.2007, 17:24:31 )

Z tego co sie orientuje to krakowskie portale w umowie maja zastrzezone informacje o wynagrodzeniach. Pracownicy cos takiego podpisuja. I nie sadze zeby ktos byl w stanie pracujacych tam powiedziec o tym. Jaka kwote zaproponujesz to juz zalezy od Ciebie i twoich umiejetnosci chyba wiesz ile jestes wart?
rozumiem, że informacje są zastrzeżone, ale może chociaż ktoś może podać przedział, widełki.
Czy wiem ile jestem wart?
Nie bardzo, stad rozpocząłem ten wątek. Chciałem się dowiedzieć o średnią płacy w krakowie
na podobnym stanowisku.