Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: skasowano
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
piotrd
skasowano
wielokropek
Dostaniesz przewalutowane na PLN.
nrm
jeżeli twoje konto walutowe przyjmuje (a na pewno) wpłaty w PLN to tak, przyjdzie kasa w PLN i twoje konto przeliczy Ci na USD.
nrm
to przecież wyraźnie napisałem "przyjdzie kasa w PLN" (exclamation.gif!)
kwiateusz
a skąd wysnuwasz wniosek że dolary bedą 2 razy przeliczane? jak ja dostawałem przelewy z zagranicy (akurat nie od google) to do banku przychodziły w walucie danego kraju (zazwyczaj euro) i były przeliczane w moim banku bo mam w pln, więc jak sadze z google wyjdzie w usd i Twój bank pozostawi w takiej walucie, chyba ze w opcjach google mozna wybrac w jakiej walucie mają być wysyłane pieniądze...

oczywiście sa to moje przypuszczenia, może poszukaj w pomocy google ew skontaktuj sie z nimi.
nrm
kwiateusz ale po co robisz zamieszanie jak sam mówisz, że "nie wiesz".

Google wysyła kasę poprzez irlandzkiego pośrednika finansowego z banku handlowego w Olsztynie W PLN.

Bank z Olsztyna wysyła w PLN -> na twoje konto kwotę w PLN (prościej już chyba wytłumaczyć sie nie da). Więc jeżeli masz konto walutowe które rozliczane jest w USD to logicznym jest iż kwota która wpłynie w PLN zostanie przeliczona na USD.
kwiateusz
trzeba było pisac ze jest wysyłane z polskiego banku smile.gif nie wprowadzałbym zamieszania myślałem że to idzie prosto ze stanów smile.gif
nrm
Cytat(piotrd @ 7.10.2007, 01:24:27 ) *
jakiego banku handlowego w Olsztynie? sprawdzilem i google wysyla bez pośredników z konta ARVATO FINANCE SERVICES LIMITED GILOG HOUSE EASTPONIT BUSINESS PARKFAIRVIEW DUBLIN 3 IREALAND o numerze rachunku 91114020040000370224592764 no chyba ze chodzi Ci o banki LORO i NOSTRO które mogą pośredniczyć w transakcjach zagranicznych ale to nie dotyczy googole.

Hej myślicielu, podałeś swój nr konta do wpłat? LOL biggrin.gif (9111402004xxxxxxxxxxxxxxxx to konto w MBanku biggrin.gif)

Nie wiem jak ty, ale ja dostaje przelewy z 72 1030 1508..... a to jest Bank Handlowy w Warszawie SA, BH Regionalne Centrum Rozliczeń Olsztyn
Wykrywacz
normanos ma racje to co podałeś to nr. bankowy BRE banku, co wskazuje id banku czyli 9111402004xxxxxxxxxxxxxxxx.
BTW> może jakiś MOD jeżeli to jest nr. konta @piotrd wykasuje ten jego numer
kwiateusz
a moze czeka na jakieś wpłaty od innych użytkowników i specjalnie podał numer konta? biggrin.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.