Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Co to za blad: Cannot modify header information ?
Forum PHP.pl > Forum > Gotowe rozwiązania
maciejk
Przenioslem strone na inny serwer i mam taki blad ,wczesniej bylo ok.

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /srv/www/htdocs/web79/html/bs/h.php:2) in /srv/www/htdocs/web79/html/bs/index.php on line 1117

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /srv/www/htdocs/web79/html/bs/h.php:2) in /srv/www/htdocs/web79/html/bs/index.php on line 1118
Sorry wprowadziłeś błędne dane.
kicaj
register_globals w php.ini
maciejk
ale to nie jest moj serwer, mam tylko konto na czyims serwerze.
g0blin
Wyglada na to ze wysylasz jakis header juz wczesniej wypisujac jakies dane na ekran. Nie wiem czy ma to zwiazek z register_globals..ale sprobuj na poczatku skryptu dodac buforowanie wywolujac
Kod
ob_start();
Jezeli to jednak sprawka zmiennych globalnych (trodze dziwny komunikat by byl jak na to) przerob zmienne z globalnych na tablice $_POST[] i $_GET
maciejk
w tym jest problem ze nie wprowadzam danych tylk ozamiast wyskoczyc okno do logowania to takie cos wyskakuje
rzseattle
Cytat
register_globals w php.ini

kicaj a co to niby ma wspolnego z naglowkami??

@maciejk podaj te linijki kodu gdzie wyskakuje ci blad

przypuszczalnie chcesz w tych liniach ustawic ciastko lub wystartowac sesje, co jesli wyslales juz jakies dane do przegladarki generuje taki blad
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.