clarkfinger
17.12.2007, 23:45:00
Witam!
Mam hosting, który spełnia wszystkie moje oczekiwania, ale ma jeden mankament: Nie jest obsługiwana biblioteka PDO. Niestety sporo moich stron wykorzystuje tę bibliotekę i bez niej nie będą działały. Kod źródłowy bibliotek jest w C, więc nie mogę zwyczajnie dołączyć źródła do moich skryptów. Czy ktoś ma jakiś pomysł, co zrobić, żeby używać tej biblioteki (a właściwie jej klas) na tym serwerze.
dr_bonzo
18.12.2007, 01:41:18
Zmienic hosting? do dl() na 99% nie zadziala
clarkfinger
18.12.2007, 12:48:43
No to super, ale hostingu nie zmienię, bo wszystkie inne mają znacznie więcej mankamentów.
Czy naprawdę nie ma możliwości, żeby jakoś dołączyć taką bibliotekę?, są źródła, mogę to w dowolny sposób przekompilować, ale jak to potem podłączyć?
Snowak
18.12.2007, 16:26:26
Skoro dl() nie działa, to naprawdę nie ma... ewentualnie zagadaj do admina.
clarkfinger
18.12.2007, 22:11:40
Jednak działa - dl() załatwiło wszystko, trzeba było tylko usiąść na spokojnie i poszperać - to jest windows hosting więc rozszerzenie nie nazywa się pdo.dll i pdo_mysql.dll tylko php_pdo.dll i php_pdo_mysql.dll
Big Thanks!

P. S.
Do admina pisałem wcześniej - odpisał, że niestety PDO nie obsługiwane jest - nawet nie wie, że jest
dr_bonzo
19.12.2007, 04:10:54
No to lol, ale trzeba bylo od razu powiedziec ze to windows
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.