Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Wortal na podstawie PhpBB - pomóżcie...
Forum PHP.pl > Forum > Gotowe rozwiązania
Dierce
Witam

Zacznę od początku biggrin.gif Postanowiłem wykonać nową wersję swojego serwisu. Miałem problemy z dobraniem skryptów (zero współgrania), zastanawiałem się przez chwilkę nad jakimś systemem portalowym, ale w końcu wpadłem na świetny pomysł: czemu miałbym szukać jakiś skryptów, jeśli mam PhpBB i mogę na jego podstawie wykonać wortal! I tutaj pojawił się problem: przecież ja mało co znam się na strukturze PhpBB :cry:

Dlatego zgłaszam się do Was z prośbą. Pomóżcie mi, jak zgrać PhpBB z wortalem (chodzi mi o taki system jaki jest na stronie głównej www.phpbb.pl). Znacie może jakieś dobre artykuły? Macie stronę na takiej zasadzie? Moglibyście udostępnić kod? Bardzo mi na tym zależy, a na pewno wynagrodzę w postaci dobrej reklamy na łamach strony :!:

Oto elementy na jakich mi zależy, aby zgrać z PhpBB:
- logowanie
- newsy (wraz z komentarzami)
- artykuły (również z komentarzami)
- baza dj'ów (coś na zasadzie artykułów)
- sonda
- wyszukiwarka
- i wszystkie inne dodatki niezbędne do nowoczesnej stronki...

Z góry dziękuję wszystkim za pomoc! Pozdrawiam serdecznie biggrin.gif
kalinowski
Z TEGO CO JA WIEM phpBB to jest ino forum !!!
Sh4dow
jesli chcesz sie pobawic na poczatek, to PhpNuke jest zintegrowany z phpBB, mozesz od tego zaczac i polookac w skrypty jak nie umiesz jeszcze samodzielnie tego zrobic.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.