Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: 17 września [też rocznica...]
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
domm
buntujemy się przeciwko terroryzmowi, jednoczymy z USA, a czy pamietamy co było 63 lata temu :oops: ?
GeoS
1 wrzesnia jakos nikt nie pamietal. Ciekawe czy ktos bedzie pamietal o 3 maja 1791 i wielu innych datach w polskiej historii??
Niby swiadomi obywatele, a zyja historia innych narodow nie pamietajac o wlasnej sad.gif
haiaw
Cytat
buntujemy się przeciwko terroryzmowi, jednoczymy z USA, a czy pamietamy co było 63 lata temu  :oops: ?

Ja pamietalem.
Mac
Cytat
1 wrzesnia jakos nikt nie pamietal. Ciekawe czy ktos bedzie pamietal o 3 maja 1791  i wielu innych datach w polskiej historii??
Niby swiadomi obywatele, a zyja historia innych narodow nie pamietajac o wlasnej sad.gif

Zgadzam się z tym.
itsme
kazdy z nas pamieta ... IV rozbior Polski
Powidzcie mi czy jestescie patriotami questionmark.gif
kurtz
Cytat
Powidzcie mi czy jestescie patriotami ??
nie wiem co masz na mysli przez iv rozbior polski. nie potrafie tez zrozumiec jaka jest twoja definicja patriotyzmu - 6 na maturze z historii?
itsme
Cytat
Cytat
Powidzcie mi czy jestescie patriotami questionmark.gif
nie wiem co masz na mysli przez iv rozbior polski. nie potrafie tez zrozumiec jaka jest twoja definicja patriotyzmu - 6 na maturze z historii?

jak nie wiesz co mam na mysli to pomysl byly III a ten byl nastepny zatem IV chyba ze 4 nie jest o jeden wieksza od 3 - 3 na maturze z matematyki?? smile.gif :wink:
moja definicja patriotyzmu: hmmm ... nie jest to temat na 2 minuty
a jaka jest Twoja ? gdyz kazdy ma inna (chyba)
kurtz
Cytat
jak nie wiesz co mam na mysli to pomysl byly III a ten byl nastepny zatem IV chyba ze 4 nie jest o jeden wieksza od 3 - 3 na maturze z matematyki?? :) :wink:  

u mnie w szkole sredniej pamietam ze uczylem sie 3. stad pytanie.
Cytat
moja definicja patriotyzmu: hmmm ... nie jest to temat na 2 minuty
a jaka jest Twoja ? gdyz kazdy ma inna (chyba)
sek w tym ze wg mnie nie bardzo da sie zdefiniowac. mozna wyrazic wlasne odczcuia.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.