Witajcie - potrzebuję pilnie nietypowej pomocy. Półtora roku temu, wypowiedziałem umowę z Polsatem Cyfrowym. Ponieważ ze strony Polsatu nie było żadnej reakcji, spokojnie przeszedłem do innego operatora. W międzyczasie zaliczyłem przeprowadzkę, więc pozbyłem sie zbędnych papierów, w tym nieaktualnej umowy z Polsatem oraz pisma z wypowiedzeniem...

I nagle dzisiaj dostałem wezwanie z Polsatu z tytułu nie opłacanego od półtora roku abonamentu - tak jakby umowa nadal trwała. W tym czasie nie dostałem żadnych pism, ponagleń ani rachunków. Co ciekawe kwota zadłużenia jest abstrakcyjna, kilkukrotnie wyższa od należnego za ten okres abonamentu. Pismo powołuje się na jakieś tajemnicze zapisy w umowie (kary itp.) - ale ja nawet nie mogę tego sprawdzić.

Nie zamierzam dać się tak bezczelnie okraść, ale żeby podjąć jakąkolwiek dyskusję z tymi pacanami na piśmie muszę posiadać treść tej umowy.

Jeżeli ktoś z was koledzy jest klientem polsatu i ma umowę podpisywaną w okolicach 2003 roku to bardzo proszę o pomoc, to znaczy udostępnienie treści tej umowy (oczywiście bez danych osobowych) oraz ew. załączników (chyba był dołączony jakiś regulamin świadczenia usług...).

Forma dowolna - skan, e-mail, ksero, poczta, w okolicach Trójmiasta chętnie pofatyguję się osobiście.
Jeżeli ktoś może mi pomóc - proszę o kontakt na PW.

EDIT: literówki.