Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Program do formatowania kodu HTML. Jaki?
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
maverickkk
Cześć.

Szukam programu albo strony online która zformatuje mi ładnie kod strony www?

Porobi wcięcia w kodzie, oddzieli tagi od siebie itd.

znacie cos?
mike
Cytat(maverickkk @ 5.03.2008, 13:49:45 ) *
Szukam programu albo strony online która zformatuje mi ładnie kod strony www?
Szukasz? Ja jakbym szukał to bym najpierw pomyślał a później faktycznie poszukał.
Ty tej chwili szukanie utożsamiasz z zapytaniem o linka.

Jakbyś szukał to byś wpisał w Google: html+code+formatter.
Zobaczyłbyś sporo wyników pasujących do tego czego szukasz. Pierwszy wynik dałby Ci do myślenia i zmieniłbyś zapytanie na html+code+beautifier. Co dałoby Ci jeszcze więcej wyników.

Więc nie mów mi proszę, że Ty czegoś szukasz.
specialplan
Z calym szacunkiem, majk, nie kazdy musi operowac angielskim na poziomie rozumienia dokumentacji, co wlasnie zalozyles...
kwiateusz
tu wymagana byla znajomosc angielskiego na poziomie używania słownika smile.gif bo jak widac nie jest to jakieś złożone zdanie w języku obcym, a jedynie 3 wyrazy z czego 1 (html) powinno być Ci znane winksmiley.jpg
specialplan
He? Ja jakos tam zdania po angielsku skladam. Chodzilo mi o ogolna tendencje zakladania, ze uzytkownicy wladaja angielskim. Fakt faktem, ze zalozyciel tematu pewnie za dlugo nie szukal - ale to tylko przypuszczenia. Sam czasem szukam czegos z 20 minut, podczas gdy zmieniajac zapytanie o jedno slowo trwaloby to chwile... Troche wyrozumialosci:)
grzesiek_g
Mam coś takiego w Eclipse + PDT + Aptana. Linki już sobie wyszukasz. Dokładnie to zapewnia Aptana zainstalowana jako wtyczka do Eclipse, ale jest też wersja samodzielna. Czy posiada coś takiego inny edytor nie potrafię powiedzieć bo już długo tylko tego używam do pisania kodu.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.