Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [wolontariat]Nowoczesne menu
Forum PHP.pl > Inne > Giełda ofert > Poszukuję
graco
Mam pytanko kupiłem książkę PHP iMySql dla każdego [Marcin lis]
czytam i czytam ale no tak zastanawiałem sie jak tu koledze pomóc i zrobic accmakera do okropnej gry jaką jest TIBIA!! ale no cóż pomogę i zrobiłem acc makera działa jest wszystko w jak najlebszym składzie ale potem pomyślałem że zrobie logowanie [CP klienta] i program do pisania newsów
[panel Admina] no tak udało sie mi cos zrobic ale niezbyt to ładnie wygląda potem wziałem sobie tau acc maker i go przerabiam i mam pytanie jak zrobic w pliku style.css tak umnie sie to nazywa wienc napisałem w cssie styl do buttonu oraz pola input type text do pola numer i password ale nie wiem jak tam zrobic fajne menu jak np w www.tibia.com menu po lewej czy da sie to zrobic w css ale wszystko razem z zmianą grafiki po najechaniu myszką prosiłbym o kod i go wyjaśnienie za pomoc będe wdzięczny i napewno przyda mi sie w przyszłości aha proszę o szybką odpowiedź bo zostało mi 3 dni do dokończenia stronki
Cysiaczek
Pomyliłeś zatem działy - jest opis, jest termin - jest to więc zlecenie za free, czyli wolontariat. Przenoszę na Giełda ofert->Szukam

Forum służy do pomocy programistom w ich problemach,a nie do robienia komus menu, bo ma na to trzy dni...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.