Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Symfony Camp 2008 we wrześniu
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
lukaswoj
Witam

Czy ktoś z was miałby ochotę wybrać się tam ?

http://www.symfonycamp.com/

Ja myślę o tym bardzo poważnie.

Zawsze przynajmniej w 2 osoby to już łatwiej i raźniej niż samemu
mike
Miałem ochotę się wybrać, tym bardziej, że z Utrechtu jest rzut beretem do Hagi gdzie mam rodzinę, ale wrócę dzień wcześniej z wczasów (również poza Polską) i nie będzie mi się chciało jeszcze do Holandii tłuc.
Gdyby Krym zalało do tegoc czasu lub nie pojadę z innych powodów to dam znać :-)
kwiateusz
650pln + dojazd i spanie w namiocie? ciekawe smile.gif tylko wrzesien średnio mi lezy sad.gif
mike
No właśnie, koszta nie są takie sporawe.
Lot na Shiphol i z powrotem do Wawy koło 1000zł, kurs do Utrechtux2, no i opłata za camp.

2000zł
empathon
Chętnie bym pojechał. Zobaczymy.
strife
Cytat(kwiateusz @ 17.07.2008, 16:50:24 ) *
650pln + dojazd i spanie w namiocie? ciekawe smile.gif tylko wrzesien średnio mi lezy sad.gif

Czemu wrzesień nie pasuje? Jak chodzi o szkołe to nie bój żaby - wujek strife Cię zwolni z zajęć winksmiley.jpg

PS. Też bym chętnie pojechał, ale nie wiem czy znajdę czas :/ No ale zobaczymy, jestem dobrej myśli smile.gif
lukaswoj
Cieszy mnie tak duże zainteresowanie bo ja jestem już tam na miejscu tak w 75% smile.gif - mam nadzieję, że z dnia na dzień procentów będzie przybywać.

Najwygodniej byłoby chyba wybrać się autem tym bardziej, że posiadam nawet jedno - 4 osoby spokojnie i w komforcie mogą jechać.

Całkowity koszt paliwa w obie strony nie powinien przekroczyć 800zł więc przy 4 osobach to już wychodzi bardzo niewiele.

Jest jeszcze trochę czasu więc myślcie o tym i bądźmy w kontakcie.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.