Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: magiczne ramki ;)
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
rzseattle
mam takie male pytanko - zadaje je poniewaz nie mam zawiele czasu (musze cos zrobic na szybko) i nie mam czasu zeby sie bawic....
mianowicie czy ktos kombinowal takie rzeczy z ramkami ze niby sa dwie ale tak naprawde widoczna jest tylko jedna, a ta druga jest wykorzystywana do przeładowan jezeli wykonana jest jakas akcja?
Jesli tak to bardzo prosilbym o opinie czy takie rzeczy sa przyjemne w pisaniu i obsludze , ew plusy i minusy.
kurtz
Hej
Cytat
mam takie male pytanko - zadaje je poniewaz nie mam zawiele czasu (musze cos zrobic na szybko) i nie mam czasu zeby sie bawic....
len?..
Cytat
mianowicie czy ktos kombinowal takie rzeczy z ramkami ze niby sa dwie ale tak naprawde widoczna jest tylko jedna, a ta druga jest wykorzystywana do przeładowan jezeli wykonana jest jakas akcja?
na podobnej zasadzie dzialaja np. subdemeny w .prv.pl - pierwsza ramka zajmuje 100% mozliwego miejsca - tym samym druga jest niewidoczna.
Cytat
Jesli tak to bardzo prosilbym o opinie czy takie rzeczy sa przyjemne w pisaniu i obsludze , ew plusy i minusy.
plus) jeden adres w pasku przegladarki - nie widac dlugiego geta
minus) irytujace, drazniace, utrudnia dodanie strony do bookmarkow

Pozdrawiam
i Przenosze na hajdpark
Omega
Jak masz ramki, a nawet jednął ramkę, to przecierz masz do wykorzystania stronke która zarządza ramkami... Może to pomoże... :?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.