Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [ku przestrodze] Poszukuje skryptu do haseł :P szczególy :P
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
rdpan
Coś takiego słyszałem że jest taka stronka która umożliwa przesyłanie loga i hasła do jej administratora.

- Polega to na tym
Typek tworzy serwis i pisze że w tym sposobem możesz otworzyć mejla swego. Lecz jeżeli ktoś po wpisaniu loga i hasła stwierdzi że nie działa a potem się okazuje że informacja o jego logu i hasło przesyła na podany adres mejlowy. I ten co stworzył ten skrypt php może zobaczyć jego loga i hasło i może wejść do jego skrzynki.

Mam pytanie jak to można zrobić??

___
[scanner] Przykleiłem i zmieniłem temat.
[Seth] Juz chyba sie wszyscy z nim zapoznali, wiec nie ma sensu odwracac uwage nim od innych topicow, wiec usunalem pryklejenie.
scanner
Jak zrobić?
Napisać.

Działania takie są nielegalne i ścigane z mocy prawa.
Jednym słowem mogę Cię wsadzić do pierdla za czytanie cudzej korespondencji, jeśli taki przypadek stwierdzę i udowodnię.
rdpan
Cytat
Jak zrobić?
Napisać.

Działania takie są nielegalne i ścigane z mocy prawa.
Jednym słowem mogę Cię wsadzić do pierdla za czytanie cudzej korespondencji, jeśli taki przypadek stwierdzę i udowodnię.

Osoba która czyta cudzą korespodencje podlega karze grzywnie. Nie dotyczy darmowych mejli !
Teodor
Cytat
Osoba która czyta cudzą korespodencje podlega karze  grzywnie. Nie dotyczy darmowych mejli !

Gdzie to wyczytales tak z ciekawosci zapytam?

Nastepny script-kiddie sie znalazl - co? nikt do Ciebie nie pisze, ze innych listy chcesz poczytac?

Skad tacy sie biora...?
scanner
Na podstawie:
Dz.U. 1997 nr 88 poz. 553 - Ustawa z dnia 6 czerwca 1997 r. - Kodeks karny.

Cytat
Art. 267.

§ 1. Kto bez uprawnienia uzyskuje informację dla niego nie przeznaczoną, otwierając zamknięte pismo, podłączając się do przewodu służącego do przekazywania informacji lub przełamując elektroniczne, magnetyczne albo inne szczególne podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2.

§ 2. Tej samej karze podlega, kto w celu uzyskania informacji, do której nie jest uprawniony, zakłada lub posługuje się urządzeniem podsłuchowym, wizualnym albo innym urządzeniem specjalnym.

§ 3. Tej samej karze podlega, kto informację uzyskaną w sposób określony w § 1 lub 2 ujawnia innej osobie.

§ 4. Ściganie przestępstwa określonego w § 1-3 następuje na wniosek pokrzywdzonego.

Art. 268.

§ 1. Kto, nie będąc do tego uprawnionym, niszczy, uszkadza, usuwa lub zmienia zapis istotnej informacji albo w inny sposób udaremnia lub znacznie utrudnia osobie uprawnionej zapoznanie się z nią, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2

§ 2. Jeżeli czyn określony w § 1 dotyczy zapisu na komputerowym nośniku informacji, sprawca podlega karze pozbawienia wolności do lat 3.

§ 3. Kto, dopuszczając się czynu określonego w § 1 lub 2, wyrządza znaczną szkodę majątkową, podlega karze pozbawienia wolności od 3 miesięcy do lat 5.

§ 4. Ściganie przestępstwa określonego w § 1-3 następuje na wniosek pokrzywdzonego.

Podkreślenia moje.
rdpan
Ja tesz padłem ofiarął tego skryptu php.
Chciałem z pewnej strony otworzyć konto mail ale się nie udało a potem okazało sie że jakieś ip kręci się obok mej skrzynki mejl !
Zmiana hasłą równierz nie pomogła !
[Regis]
rdpan --> Czyzbys moze w rzeczywistosci chcial krasc konta w grze Red Dragon (wnioskuje po nicku) ? Nawet jesli nie o to chodzi, to napisze jedno - zlodziejom mowimy nie - spi***alaj... angrysmiley.gif angrysmiley.gif angrysmiley.gif
rdpan
Cytat
"]rdpan --> Czyzbys moze w rzeczywistosci chcial krasc konta w grze Red Dragon (wnioskuje po nicku) ? Nawet jesli nie o to chodzi, to napisze jedno - zlodziejom mowimy nie - spi***alaj...  :evil:  :evil:  :evil:

Ty złodzieju skąd wiedziałeś że mam login rdpan questionmark.gif
Omega
Cytat
Ty złodzieju skąd wiedziałeś że mam login rdpan questionmark.gif

Może dlatego że masz na forum taki sam?questionmark.gif laugh.gif
scanner
rdpan: zmien lekarza, dealera lub poproś o bana na forum
Seth
Temat zamykam. Obrzucajcie sie miesem na PW angrysmiley.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.